Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με κορυφαίες παρουσίες η έκθεση του Μονάχου (πρώην Φρανκφούρτης)

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με κορυφαίες παρουσίες η έκθεση του Μονάχου (πρώην Φρανκφούρτης)

ΝΕΑ

Με κορυφαίες παρουσίες η έκθεση του Μονάχου (πρώην Φρανκφούρτης)

ΝΕΑ

Τα κορυφαία εργοστάσια από τη Γερμανία θα στηρίξουν δυναμικά την Έκθεση του Μονάχου στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023.

Advertisement
Advertisement

Η δημοφιλέστατη Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου έχει κάνει πλέον ξεκάθαρη και οριστική στροφή προς τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. Από το 2021 που αποφάσισε να μετατραπεί σε IAA Mobility δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους νέους τρόπους μετακίνησης με βασικά στοιχεία την ηλεκτροκίνηση, τη βιωσιμότητα και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Τα μεγάλα εργοστάσια αγκάλιασαν την απόφαση των Γερμανών και μάλιστα το 2021 ενίσχυσαν την παρουσία τους ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο Μόναχο παρουσιάστηκε πρώτη φορά το Dacia Jogger, το Renault Megane E-Tech Electric, ενώ η Mercedes έδωσε στο κοινό για πρώτη φορά την Maybach EQS SUV, η Porsche την ηλεκτρική 718 Cayman και η Volkswagen το ID Life.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 τα πράγματα αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά με τους επικεφαλής της IAA Mobility να ανακοινώνουν ενδιαφέρουσες και αποκλειστικές παρουσίες. Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 5-10 Σεπτεμβρίου 2023, θα έχει την στήριξη των μεγάλων γερμανικών εργοστασίων όπως της BMW, της BYD, της Ford, της Mercedes-Benz και της Volkswagen.

Μάλιστα η BMW ετοιμάζει μέσα στην… έδρα της μια σημαντική παρουσίαση του προγράμματος βιωσιμότητας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2040. Για το θέμα μίλησε ο CEO της BMW, Olier Zipse: «Ο Όμιλος BMW ήδη ανυπομονεί για τη δεύτερη IAA Mobility στο Μόναχο. Εκεί, θα δείξουμε σε όλους την κινητικότητα του μέλλοντος και την ίδια στιγμή θα παρουσιάσουμε μια πιο ανθρωποκεντρική τεχνολογία».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΙΑΑ: 18.000 διαδηλωτές με ποδήλατα έξω από την Έκθεση
Video: Το περίπτερο της Alfa Romeo στην ΙΑΑ 2015
Live στο NewsAuto: Το web conference της Seat ενόψει ΙΑΑ 2017

Advertisement