Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με νέα φωτεινή υπογραφή η Lamborghini Urus

Ελλάδα 13:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέα φωτεινή υπογραφή η Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Με νέα φωτεινή υπογραφή η Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Το ερχόμενο Φθινόπωρο θα δούμε επιτέλους την ολοκαίνουρια και πλήρως ανανεωμένη Urus στην Plug-In υβριδική της μορφή.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini πέτυχε διάνα με το νέο Urus καθώς από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην παραγωγή έγινε το best seller της ιταλικής μάρκας. Δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι 10.000+ πωλήσεις του premium SUV πέρυσι και οι άνθρωποι της Lamborghini έχουν ήδη μπει στην τελική φάση δοκιμών του νέου μοντέλου που αναμένεται να το δούμε ολοκληρωμένο μετά το καλοκαίρι.

Πρόσφατα η νέα Lamborghini Urus PHEV πιάστηκε ξανά σε δημόσιους δρόμους να δοκιμάζεται με έντονο καμουφλάζ αυτήν τη φορά δείχνοντάς μας το νέο της… look στα φώτα. Η νέα φωτεινή υπογραφή που έχει η αναβαθμισμένη Urus είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που έχουμε γνωρίσει στις S και Performante. Είναι σαφώς πιο αιχμηρή και δυναμική σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος, ο προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένος με περισσότερες εισαγωγές αέρα, ενώ αντίθετα το πίσω μέρος σε γενικές γραμμές παραμένει ίδιο. Σημαντική αλλαγή φυσικά είναι η προσθήκη της θύρας φόρτισης αφού το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί υβριδικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης. Μια που αναφερθήκαμε στο υβριδικό σύστημα, η νέα Urus αναμένεται να χρησιμοποιήσει εκείνο της ανανεωμένης Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid.

Θα έχουμε έναν συνδυασμό V8 κινητήρα 4.0 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα με τη συνολική απόδοση να φτάνει τους 730 ίππους και τα 950 Nm ροπής. Οι επιδόσεις θα είναι σίγουρα εντυπωσιακές, ενώ η Lamborghini έχει ασχοληθεί εκτεταμένα και με τη μείωση του βάρους της Urus που αναμένεται να είναι ελαφρύτερη από την Cayenne.

Advertisement

Την καινούρια Lamborghini Urus PHEV την περιμένουμε το Φθινόπωρο του 2024 και όπως όλα δείχνουν θα είναι το επόμενο best seller της εταιρείας από την Μπολόνια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι νταλίκες που μεταφέρουν πανάκριβες Lamborghini στην Ελλάδα
Αυτά είναι τα 5+1 SUV πύραυλοι που κυκλοφορούν στην Αθήνα
Εντός του 2024 οι νέες Huracan και Urus