Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ειδική βεβαίωση θα μετακινηθούν οι υποψήφιοι ελεγκτές ΚΤΕΟ

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ειδική βεβαίωση θα μετακινηθούν οι υποψήφιοι ελεγκτές ΚΤΕΟ

ΝΕΑ

Με ειδική βεβαίωση θα μετακινηθούν οι υποψήφιοι ελεγκτές ΚΤΕΟ

ΝΕΑ

Οι εξεταζόμενοι θα λάβουν με email τις σχετικές ατομικές βεβαιώσεις μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Με ειδική βεβαίωση μετακίνησης προς και από την Αθήνα θα μπορέσουν να μεταβούν στην Αθήνα όσοι συμμετέχουν στις θεωρητικές γραπτές εξετάσεις υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ (περιόδου Ιουνίου 2020), που διαμένουν σε νησιωτικές περιοχές της Χώρας, πλην Κρήτης, Εύβοιας και Λευκάδας.

Μάλιστα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει ήδη μεριμνήσει με σχετική εγκύκλιο ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι υποψήφιοι ελεγκτές στην οποία επισημαίνεται ότι: «Έχοντας υπόψη την παραπάνω σχετική απόφαση, με την οποία καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εν θέματι εξετάσεων, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (οδός Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού), υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020,

Advertisement
Advertisement

Αποφασίζουμε ότι οι διαμένοντες σε νησιωτικές περιοχές της Χώρας, πλην Κρήτης, Εύβοιας και Λευκάδας, που υπέβαλαν σχετική αίτηση συμμετοχής σε αυτές, συνοδευόμενη με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά του άρθρου 4 της με αριθμ. πρωτ. 49462/538/18/20-3-2019 κ.υ.α. (Β΄ 1172) δύνανται, κατ’ εξαίρεση των σχετικών έκτακτων ισχυουσών διατάξεων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, να μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στις ανωτέρω γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης, από Σάββατο 30 Μαϊου 2020 και να επιστρέψουν στον τόπο διαμονής τους το αργότερο την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020.

Η Δ/νση Εποπτείας και Ελέγχου, σε συνέχεια της παρούσας απόφασης, θα εκδώσει σχετικές ατομικές βεβαιώσεις μετακίνησης, τις οποίες θα αποστείλει άμεσα στους ενδιαφερομένους, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικό λόγου μετακίνησης κατά την έκδοση των εισιτηρίων τους.»

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο της Αθήνας για τα ΙΧ!

Αποκλειστικό: Αυτοκινητοβιομηχανία – κολοσσός είναι έτοιμη να μπεί στην ΕΛ.Β.Ο

Advertisement

Ξεκινάει η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου – Πόση θα είναι; (upd)