Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ειδικά κοντέινερ μεταφέρουν τα αυτοκίνητα

Ελλάδα 7:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ειδικά κοντέινερ μεταφέρουν τα αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Με ειδικά κοντέινερ μεταφέρουν τα αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Ένα νέο τρόπο μεταφοράς αυτοκινήτων με ειδικά κοντέινερ είδαμε στο λιμάνι του Πειραιά για μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερα αυτοκίνητα. Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsauto…

Advertisement
Advertisement

Τα προβλήματα με τις μεταφορές συνεχώς μεγαλώνουν οπότε και οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα logistics προσπαθούν να βρουν τρόπους να τα αντιμετωπίσουν και να τις κάνουν πιο ευέλικτες. Στον κλάδο του αυτοκινήτου όπου καθημερινά μεταφέρονται δεκάδες χιλιάδες οχήματα υπάρχει έντονος προβληματισμός που έρχεται να προστεθεί στα θέματα που αφορούν στις παραγωγές.

Η λύση φαίνεται πως βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ τα οποία πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, καινούρια αυτοκίνητα μεταφέρονται με διαφορετικό τρόπο απ΄ αυτόν που ξέρουμε, έτσι ώστε να μπορούν να φτάνουν στο τελικό τους προορισμό πιο εύκολα αλλά και περισσότερα οχήματα.

Καινούργιος τρόπος μεταφοράς;

Advertisement
Advertisement

Τα συγκεκριμένα κοντέινερ ξεκίνησαν να εμφανίζονται στην Ελλάδα προς τα μέσα Δεκεμβρίου. Όπως μπορείτε να δείτε, τοποθετούνται ανά 9άδες και μεταφέρονται με ασφάλεια χωρίς το φόβο να χτυπηθούν μεταξύ τους, ένα θέμα που δημιουργεί πολλά προβλήματα στις παραδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΟΚ: Πέθανε ο Ken Block…
Επιβεβαίωση Newsauto για τρέιλερ, μπαγκαζιέρες και τροχόσπιτα!
Έτσι θα είναι το ταμπλό στα ηλεκτρικά Peugeot, Citroen, Opel και Fiat