Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ελαστικά Goodyear το νέο VW Passat Variant

Ελλάδα 7:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ελαστικά Goodyear το νέο VW Passat Variant

ΝΕΑ

Με ελαστικά Goodyear το νέο VW Passat Variant

ΝΕΑ

Η σειρά ελαστικών της Goodyear έχει επιλεγεί ως αρχικός εξοπλισμός από τη Volkswagen για το καινούριο Passat Variant.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Passat θα κυκλοφορήσει ως ένα ευέλικτο station wagon, γνωστό ως Variant στις περισσότερες αγορές, το πρώτο τρίμηνο του 2024. Πρόκειται να διατεθεί με τρία νέα συστήματα κίνησης plug-in και mild hybrid, και πέντε εκδόσεις turbo με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.

Η Goodyear διαθέτει μια μεγάλη σειρά ελαστικών που θα εξοπλίσουν το Passat, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων μοντέλων Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 και Eagle F1 Asymmetric 6.

Αυτή η γκάμα αναδεικνύει την καινοτόμο τεχνολογία η οποία θα συμπληρώσει τον ισχυρό αεροδυναμικό σχεδιασμό και το υψηλής απόδοσης σύστημα μετάδοσης κίνησης που υπόσχεται η Volkswagen με το νέο Passat Variant.

Advertisement
Advertisement

Η Goodyear διαθέτει πλούσιο ιστορικό στενής συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων για τον σχεδιασμό ελαστικών προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένα μοντέλα οχημάτων.

Αυτή η δέσμευση για τον σχεδιασμό ελαστικών αρχικού εξοπλισμού εναρμονίζεται απόλυτα με το όραμα της Volkswagen για το Passat Variant, διασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες του απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης.