Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκεις πιο εύκολα ταίρι στο Tinder

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκεις πιο εύκολα ταίρι στο Tinder

ΝΕΑ

Με αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκεις πιο εύκολα ταίρι στο Tinder

ΝΕΑ

Έρευνα κατέδειξε πως υπάρχουν αυτοκίνητα που μπορούν να απογειώσουν την εικόνα σας στο Tinder, και κάποια άλλα που… δεν βοηθούν τόσο.

Advertisement
Advertisement

Με την πανδημία του κορωνοϊού να συνεχίζει να ταλαιπωρεί το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, το φλερτ από κοντά τείνει να γίνει είδος υπό εξαφάνιση.

Επειδή, όμως, ο έρωτας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης, εκατομμύρια άτομα νεαρής (και όχι μόνο) ηλικίας έχουν στραφεί στις εφαρμογές γνωριμιών.

Το δημοφιλέστερο dating app είναι το Tinder το οποίο υπόσχεται πως θα σας βρει το ταίρι των ονείρων σας. Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Για παράδειγμα πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή στη φωτογραφία που θα επιλέξετε για να «διαφημίσετε» τον εαυτό σας.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί ενδεχομένως να επιλέξουν να ποζάρουν δίπλα στο αυτοκίνητό τους, ή… έστω σε ένα supercar που εντόπισαν στο δρόμο. Η «πόζα», ωστόσο, δίπλα σε ένα τετράτροχο στολίδι δεν εγγυάται πως θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας που εξήγαγε η εταιρεία Click4Reg υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που μπορούν να απογειώσουν την εικόνα σας και κάποια άλλα που ενδέχεται να σας… χαντακώσουν.

Advertisement

Ποια είναι αυτά;

Advertisement

Για τις ανάγκες της έρευνας, δημιουργήθηκαν δύο λογαριασμοί – ένας γυναικείος και ένας ανδρικός. Η φωτογραφία ενός λογαριασμού απεικόνιζε τον άνδρα να ποζάρει σε ένα αυτοκίνητο, και η άλλη τη γυναίκα να πράττει το ίδιο. Ανά 300 αναζητήσεις, η φωτογραφία προφίλ άλλαζε, και πρωταγωνιστής γινόταν κάποιο άλλο μοντέλο. Σημειώνεται πως συνολικά «χρησιμοποιήθηκαν» 15 αυτοκίνητα.

Όπως προκύπτει, το μοντέλο που απογειώνει την εικόνα των χρηστών είναι η Mercedes-Benz C-Class σε ποσοστό 72,6%. Δεύτερο πιο αποτελεσματικό μοντέλο ήταν το Ranger Rover Sport, ενώ σημαντική συνεισφορά στην εύρεση ενός ταιριού έχουν τα VW Polo, BMW Σειρά 3, VW Golf, MINI Cooper και Audi A3.

Στον αντίποδα, στην προσπάθειά σας να βρείτε το άλλο σας μισό μέσω Tinder, τα μικρά αυτοκίνητα ενδέχεται να αποδειχτούν εμπόδιο…

Advertisement

Ακολουθεί η λίστα

Διαβάστε επίσης:
Αυξάνονται οι σταθμοί φόρτισης στους αυτοκινητόδρομους!
Ο μικρός αριθμός σταθμών φόρτισης «φρενάρει» την ηλεκτροκίνηση!
ΔΕΗ: 1.000 σταθμοί φόρτισης μέσα στην επόμενη τριετία