Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 51.106 ευρώ θα αγοράζατε αυτή την BMW M5;

Ελλάδα 3:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 51.106 ευρώ θα αγοράζατε αυτή την BMW M5;

ΝΕΑ

Με 51.106 ευρώ θα αγοράζατε αυτή την BMW M5;

ΝΕΑ

Μια BMW M5 του 2001 στο σπάνιο Royal Red διατίθεται προς πώληση στο Bellevue της Ουάσινγκτον με ελάχιστα χιλιόμετρα για την ηλικία της (32.600 χλμ.) αλλά όχι και τόσο δελεαστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η γενιά E39 M5 έχει αναμφισβήτητα τον πιο διαχρονικό σχεδιασμό οποιασδήποτε γενιάς M5 και παραδείγματα όπως αυτό, με ελάχιστα χιλιόμετρα και καλά συντηρημένα, αρχίζουν να κερδίζουν αξία στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Η προστιθέμενη αξία του συγκεκριμένου, έχει να κάνει προφανώς και με τα 32.600 χιλιόμετρα μόλις που έχει διανύσει από το 2001 που πρωτοκυκλοφόρησε ως καινιούργια στα χέρια του πρώτου της ιδιοκτήτη. Λέγεται επίσης ότι είναι μόλις το ένα από τα οκτώ παραδείγματα του μοντέλου στις ΗΠΑ, που παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους σε αυτό το χρώμα και με μαύρο εσωτερικό. Υπεύθυνη για την πώληση αυτού του αυτοκινήτου είναι η Park Place Ltd, η οποία δηλώνει ότι είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη από καινούργιο.

Advertisement
Advertisement

Είναι εξοπλισμένο με εισαγωγή αέρα Dinan από ανθρακόνημα, εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα της ίδιας εταιρείας (με διπλές στρογγυλές απολήξεις) και προστατευτικό στο μπροστινό μέρος για τις μικροεπαφές. Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά στοιχείων προαιρετικού εργοστασιακού εξοπλισμού, όπως ξύλο καρυδιάς Burl, κουρτινάκια πτυσσόμενα στα πίσω παράθυρα των θυρών και πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα. Παρά την ηλικία του, το μοντέλο της BMW διαθέτει και κάποια έξτρα που θεωρούνται ακόμα και σήμερα ιδιαίτερα σύγχρονα. Για παράδειγμα, υπάρχουν προβολείς Xenon, φώτα ημέρας, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, αυτόματη ενεργοποίηση υαλοκαθαριστήρων και θερμαινόμενα σπορ καθίσματα με δυνατότητα 16 διαφορετικών ρυθμίσεων.

Το χρώμα φαίνεται ότι ήταν πολύ καλά φροντισμένο και το ίδιο ισχύει και για το σαλόνι του αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, με εξαίρεση κάποιες πτυχές στα δερμάτινα καθίσματα, η καμπίνα μοιάζει να είναι καινούργια. Ο κινητήρας της E39 M5 είναι ο ατμοσφαιρικός V8 με χωρητικότητα 5,0 λίτρων, που απέδιδε 400 ίππους και 51,0 kgm ροπής, ενώ το κιβώτιο των ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW M5 (VIDEO)

Advertisement

Δοκιμές στo Nurburgring για τη νέα BMW M5 CS

Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική BMW iX3 στην Ελλάδα;