Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές στο Nurburgring για την BMW M5 CS

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δοκιμές στο Nurburgring για την BMW M5 CS

ΝΕΑ

Δοκιμές στο Nurburgring για την BMW M5 CS

ΝΕΑ

Η πιο ελαφριά και «αγριεμένη» έκδοση της BMW M5, η M5 CS, είναι αυτή την περίοδο σε φάση εντατικών δοκιμών που περιλαμβάνουν και γρήγορους γύρους στο Nurburgring.

Advertisement
Advertisement

Αν υπάρχει ένα sedan που αξίζει να βρίσκεται και να οδηγείται γρήγορα στη διάσημη πίστα του Nurburgring, αυτό είναι αναμφίβολα το πιο νέο και γρήγορο μοντέλο της BMW. Η αναμενόμενη BMW M5 CS που βασίζεται στην αναβαθμισμένη Σειρά 5 η οποία θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα, είναι σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών και απέχει μόλις λίγους μήνες από την επίσημη παρουσίασή της. Ο «κατασκοπικός» φακός, συνέλαβε την πιο ελαφριά και πιο δυναμική Μ5 στο «Ring».

Advertisement
Advertisement

Η τοποθέτηση του σήματος CS σε μια BMW M5 σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε μικρότερο συνολικό βάρος, προφανώς από τη χρήση ειδικών υλικών για τα τον περιορισμό του. Διαφορετικά bucket καθίσματα, άλλο σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο (από την πολλαπλή μέχρι την απόληξη), νέο κράμα μετάλλου για τους τροχούς και κάποια ακόμα στοιχεία θα είναι διαφοροποιημένα για να τονίζεται ο πιο δυναμικός χαρακτήρας της έκδοσης.

Το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στην πίστα αυτή τη φορά είχε πολύ λιγότερο καμουφλάζ, αλλά έχουμε ήδη δει μια εικόνα και από το πίσω μέρος. Σε σύγκριση με τα «τυπικά» μοντέλα M5 και M5 Competition, η CS θα χρησιμοποιήσει ένα πιο μικρό πίσω σπόιλερ, διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με νέους αεραγωγούς, μεγαλύτερο μπροστινό splitter και ένα ενισχυμένο διαχύτη πίσω. Μικρή αναβάθμιση αναμένεται –χωρίς να ξέρουμε ακριβή στοιχεία- και στην απόδοση του V8 κινητήρα των 4,4 λίτρων που θα είναι πάνω από 620 ίππους.

Advertisement