Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren 765 LT: Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες της έκδοσης Strata (+video)

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren 765 LT: Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες της έκδοσης Strata (+video)

ΝΕΑ

McLaren 765 LT: Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες της έκδοσης Strata (+video)

ΝΕΑ

Η McLaren μας έδωσε μια γεύση από τις επιλογές εξατομίκευσης για την νέα 765LT, με ένα βάψιμο με το οπτικό θέμα «Strata» από την MSO, εμπνευσμένο από τον ορίζοντα της πόλης.

Advertisement
Advertisement

Ο χρωματισμός έχει θέμα τα πολύπλοκα μοτίβα αστικών τοπίων, έντονα γεωμετρικά σχήματα αλλά και τα αγωνιστικά χρώματα της McLaren F1.

Χρειάστηκαν 450 ώρες από την McLaren Special Operations (ή αλλιώς MSO) για να συνδυαστεί η βαφή αυτού του αυτοκινήτου, η οποία επεκτείνεται ως την οροφή και τον αγωνιστικό αεραγωγό για τον εξαερισμό της καμπίνας (MSO Defined Roof Scoop) με φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα εξωτερικά και άβαφο ανθρακόνημα μέσα στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Το βασικό χρώμα είναι το Azores Orange , το οποίο συνδυάζεται με το Memphis Red και το Cherry Black καθώς προχωρά προς το μπροστινό άκρο της 765LT Strata. Οι δαγκάνες των  φρένων είναι επίσης μέρος του θέματος, με τις εμπρός να είναι βαμμένες στο χρώμα Volcano Red και τις πίσω στο Azores Orange.

«Η 765LT Strata Theme από την MSO είναι μια επίδειξη του τι μπορεί να κάνει η ειδική ομάδα μας. Χρησιμεύει είτε ως έτοιμο σχέδιο, το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε από της αντιπροσωπεία ή ως έμπνευση για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική 765LT », δήλωσε ο επικεφαλής της MSO Ansar Ali.

Advertisement

Μέσα στην 765LT Strata, υπάρχει το λογότυπο MSO σε κάθε προσκέφαλο από Alcantara, μαζί με το γραφικό Strata. Το ίδιο μοτίβο υπάρχει και στα πλαϊνά μαρσπιέ από ανθρακόνημα (Defined Carbon Fiber Extended Door Sills), ενώ το χρώμα MSO Heritage Memphis Red θα το βρείτε σε λεπτομέρειες μέσα στο εσωτερικό της 765 LT. Το μοτίβο του σχεδίου απεικονίζεται  και στα… κλειδιά του αυτοκινήτου, τα οποία χρειάστηκαν 14 ώρες για να βαφτούν.

Advertisement

Η νέα McLaren 765LT έχει μοτέρ win-turbo V8 765 ίππων, ικανό να πιάσει το 0-100 σε 2,7 δευτερόλεπτα. Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να καλύψει 1/4 του μιλίου (τα 400 μέτρα) σε μόλις 9,9 δευτερόλεπτα και κοστίζει πάνω από 300.000 ευρώ (303.600) χωρίς τις περιποιήσεις της MSO.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τα μυστικά του σχεδιασμού της McLaren Elva (video)

Ασύρματη φόρτιση για τη McLaren Speedtail

Η McLaren “βγάζει στο σφυρί” τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της