Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren Special Operations (MSO) παρουσιάζει μία και μοναδική 720S Stealth

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren Special Operations (MSO) παρουσιάζει μία και μοναδική 720S Stealth

ΝΕΑ

Η McLaren Special Operations (MSO) παρουσιάζει μία και μοναδική 720S Stealth

ΝΕΑ

Ένας κανόνας στην  αγορά των υπεραυτοκινήτων λέει: «Αν θέλεις να γράψεις ιστορία δημιούργησε ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο και φτιάξε λίγα αντίτυπα. Η επιτυχία του θα είναι εγγυημένη».

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Το δρόμο των μοναδικών αυτοκινήτων ακολουθεί η McLaren και το κομμάτι των ειδικών υπηρεσιών της, MSO, δημιουργώντας την 720S Stealth. Χαρακτηριστικό της είναι το Defined Sarthe Grey εξωτερικό χρώμα, που είναι εμπνευσμένο από την McLaren F1 GTR του 1995 που κέρδισε το Le Mans. Το ματ χρώμα έρχεται σε αντίθεση με τις ζωγραφισμένες στο χέρι Vermillion Red λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Κάποια από τα εξωτερικά σημεία είναι απλά περασμένα με βερνίκι αφήνοντας να φανούν τα ανθρακονήματα, κάνοντας περισσότερο έντονη την εξατομίκευση του μοντέλου.

Την εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν οι 10κτινες Super Lightweight ζάντες αλουμινίου βαμμένες σε ματ μαύρο χρώμα με Vermillion Red απόχρωση στο εσωτερικό και εξωτερικό τους χείλος για έντονη αντίθεση. Οι κόκκινες λεπτομέρειες συνεχίζονται και μέσα στο θάλαμο των επιβατών (στην οροφή, τα καθίσματα και τις πόρτες) με την Apex Red ραφή.

Το MSO 720S Stealth Theme από την McLaren Special Operations σας εξασφαλίζει ότι ένας ιδιοκτήτης της McLaren 720S θα ξεχωρίσει από το πλήθος ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο.

Advertisement

Το ειδικό μοντέλο της McLaren μπορεί να παραγγελθεί με τρία επίπεδα προδιαγραφών, της MSO και διαφορετικές λεπτομέρειες μεταξύ των πρόσθετων χαρακτηριστικών που προσφέρονται στους πελάτες μετά από επιλογή τους. Αυτά περιλαμβάνουν τη βαφή και το εσωτερικό ώστε ο ιδιοκτήτης της 720S να έχει στη διάθεσή του ένα αυτοκίνητο, που είναι συχνά, κυριολεκτικά, μοναδικό.

MSO720SStealth2

Advertisement

Το “Stealth” ήταν μία από τις επιλογές της MSO Bespoke που παρουσιάστηκαν για το McLaren 720S στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2017. Η έκδοση Stealth έρχεται να συμπληρώσει τις: Velocity, Track και Pacific,που έχουν ήδη παραχθεί στο παρελθόν.

Η έκδοση MSO 720S Stealth είναι ακόμη πιο διαφορετική και έντονη και από την 720S Performance. Το «θέμα» Stealth περιλαμβάνει το εξωτερικό χρώμα SARTH Grey, εμπνευσμένο από την McLaren F1 GTR που κέρδισε το Le Mans το 1995 και τα μοτίβα Vermillion Red για να τονίσει τις αντιθέσεις στις γραμμές του αμαξώματος της 720S . Η κόκκινη λεπτομέρεια (στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και το καπό) εκτείνεται ως πίσω και ζωγραφίστηκε με το χέρι από το τμήμα βαφής της McLaren Special Operations. Μια διεργασία περίπου 200 ωρών.

MSO720SStealth3

Advertisement

Το θέμα των κόκκινων λεπτομερειών συνεχίζεται στις ζάντες αλουμινίου Super-Lightweight 10 ακτινών. Το MSO Bespoke Satin Finish, αφήνει να φανούν τα ανθρακονήματα στους αεραγωγούς εμπρός, τα περιβλήματα και τους βραχίονες των καθρέφτων στις πόρτες, το πίσω μέρος και το κάλυμμα του κινητήρα.

MSO720SStealth4

Η McLaren 720S έχει ήδη ένα σπορ προσανατολισμένο εσωτερικό με διακόπτες από ανθρακονήματα και Alcantara επενδύσεις. Στην περίπτωση αυτού του αυτοκινήτου, οι ειδικές προσθήκες της MSO, περιλαμβάνουν προσθήκες με κόκκινο δέρμα και Apex Red ραφές στο ταμπλό, τις ταπετσαρίες στις πόρτες και τα καθίσματα.

MSO720SStealth1