Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mazda 3 turbo μέσα στο 2020 (video)

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda 3 turbo μέσα στο 2020 (video)

ΝΕΑ

Mazda 3 turbo μέσα στο 2020 (video)

ΝΕΑ

Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στους επόμενους μήνες το Mazda 3 με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, που «ανοίγει την όρεξη» για έκδοση υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ σύντομο teaser video με το οποίο μας προετοιμάζει –κατά 99,9%- για την παρουσίαση κάποιας turbo εκδοχής του 3. Από το video το μόνο χειροπιαστό που μπορεί να κρατήσει κανείς, είναι η ημερομηνία που ανακοινώνεται (8/7/2020) ως αυτή κατά την οποία θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη. Όλα συναινούν στο ότι πρόκειται για την αποκάλυψη της υπερτροφοδοτούμενης έκδοσης του Mazda 3 που εδώ και καιρό κυκλοφορεί ως φήμη η προετοιμασία του και που συνδέεται με την παρουσίαση του Mazda 3 TCR- του αγωνιστικού για το Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Advertisement
Advertisement

Κατά την παρουσίαση του TCR πέρυσι τον Οκτώβριο και με την παραδοχή από τη μεριά της εταιρείας πως αυτό ήταν το πρώτο μοντέλο τους στη νέα εποχή με turbo βενζινοκινητήρα, υπήρξε ξεκάθαρο μήνυμα για την ανανέωση της γκάμας των κινητήρων της Mazda γενικότερα και του Mazda 3 ειδικότερα, με προσθήκη υπερτροφοδοτούμενου συνόλου. Τώρα όπως φαίνεται, έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου για να μάθουμε λεπτομέρειες.