Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maserati Ghibli GranLusso: Η ντίβα μακιγιάρεται…

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maserati Ghibli GranLusso: Η ντίβα μακιγιάρεται…

ΝΕΑ

Maserati Ghibli GranLusso: Η ντίβα μακιγιάρεται…

ΝΕΑ

Η Maserati κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης και πολυτελούς Ghibli GranLusso. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα καθιερωμένο facelift, αφού η εταιρία κάνει λόγο για επαναπροσδιορισμό προσωπικότητας της θελκτικής ντίβας από τη γειτονική χώρα. Πάμε να μάθουμε περισσότερα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Ghibli GranLusso, η οποία παρουσιάστηκε στις 25 Αυγούστου στο Chengdu Motor Show, διαθέτει νέο πρόσθιο προφυλακτήρα, αναβαθμισμένη μάσκα και επιπρόσθετους χρωμιωμένους τόνους. Προχωρώντας πίσω, το μοντέλο είναι πλέον εξοπλισμένο με πλαϊνές ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος και το σήμα “GranLusso” στα εμπρός φτερά.

Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου λαμβάνει μια μικρή αναζωογόνηση που περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός νέου προφυλακτήρα και ενός νέου στιλ που παραπέμπει σε ένδοξες (άκρως ιταλικές εποχές). Η Maserati λέει ότι αυτό δίνει στο μοντέλο μια “πιο έντονη εμφάνιση” συγκριτικά πάντα με τον προκάτοχό του.

Advertisement
Advertisement

Maserati-Ghibli-GranLusso-tsiro-640Maserati-Ghibli-GranLusso-back-tsiro-640

Ενώ οι αλλαγές είναι εξωτερικά περιορισμένες, η Maserati αναφέρει ότι παρέχουν μια “ουσιαστική βελτίωση” στην αεροδυναμική απόδοση. Βοηθούν επίσης να τονιστούν διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως οι ενεργητικοί προβολείς LED με matrix και μεγάλη εμβέλεια ακτίνας, οι οποίοι δικαιολογημένα υπόσχονται να παρέχουν καλύτερο φωτισμό σε όλες τις συνθήκες.

Μιλώντας για τεχνολογικές ενημερώσεις, η Ghibli GranLusso θα προσφέρεται με μια σειρά από νέα συστήματα υποστήριξης του οδηγού. Δεν υπάρχει καμία λέξη για τις λεπτομέρειες, αλλά η Maserati υπονόησε ότι τα συγκεκριμένα συστήματα θα επιτρέψουν στην εταιρεία να «εισέλθει στον κόσμο της αυτόνομης οδήγησης».

Advertisement

Οι επιλογές σε επίπεδο κινητήρων, αναμένεται να περιλαμβάνουν ένα twin-turbo 3,0 λίτρων V6 που αποδίδει 350 αλλά και 410 ίππους ανάλογα με την έκδοση. Θα υπάρχει επίσης ο γνωστός diesel V6 3,0 λίτρων που διαθέτει ισχύ 275 ίππων. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…