Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

«Μαγικό κουτί» για κάμπινγκ από τη VW

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Μαγικό κουτί» για κάμπινγκ από τη VW

Car Gadget

«Μαγικό κουτί» για κάμπινγκ από τη VW

Car Gadget

Η VW απαλλάσσει τους φίλους της από την αγχώδη αγορά μεμονωμένων αξεσουάρ για κάμπινγκ, προσφέροντας ένα «έξυπνο» κουτί που τα έχει όλα.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση ενός «μαγικού κουτιού» με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους φίλους του κάμπινγκ προχώρησε η VW, για τη Μ.Βρετανία.

Αυτό εφαρμόζεται στο πίσω μέρος των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, διευρύνοντας τη λίστα με τα κομφόρ του οχήματος.

Για τη βασική έκδοση αξιώνονται 670 δολάρια και αφορά αποκλειστικά ένα αναδιπλούμενο στρώμα. Όσοι αναζητούν το κατιτίς παραπάνω μπορούν να στραφούν στο KombiBox (2.760 λίρες), που μπορεί να τοποθετηθεί στο VW Caddy, παρέχοντας ένα κρεβάτι, ένα κουζινάκι, μια παροχή νερού και έναν αποθηκευτικό χώρο.

Advertisement
Advertisement

Κορυφαία έκδοση είναι το BusBox (4.520 δολάρια), που εφαρμόζεται στα VW Caravelle T5, Τ6 και T6.1, εφοδιάζοντας το βαν με κουζινάκι δύο εστιών, ένα επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και επίσης μια παροχή νερού.

Advertisement

«Η νέα γκάμα αξεσουάρ για κάμπινγκ καθιστά πιο εύκολο στους πελάτες μας να βρουν όλα τα απαραίτητα σε έναν έξυπνα σχεδιασμένο, άνετο και μικρού χώρο», ανέφερε ο James Allitt, επικεφαλής After sales στο τμήμα επαγγελμτικών οχημάτων της VW.

«Η εξέλιξη αξεσουάρ που διευκολύνουν τις ζωές των πελατών μας, είναι πρώτης τάξεως προτεραιότητα για τη VW Commercial Vehicles. Και γι’ αυτό το λόγο το ενιαίο κινητικό σπίτι, που κρύβεται μέσα σε ένα κουτί, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για όσους προγραμματίζουν διακοπές τύπου κάμπινγκ».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW T-Roc
Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το VW Taigo;
Δοκιμή: VW Golf GTE