Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maggiore 308M: Ένα Restomod με βάση τη Ferrari 308

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maggiore 308M: Ένα Restomod με βάση τη Ferrari 308

ΝΕΑ

Maggiore 308M: Ένα Restomod με βάση τη Ferrari 308

ΝΕΑ

Έχουμε ανακαλύψει πολλά restomod εδώ στο www.newsauto.gr, αλλά σχεδόν κανένα δεν είναι της Ferrari. Αυτό συμβαίνει επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι είναι αρκετά τολμηροί για να βελτιώσουν αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, οι άνθρωποι στην Automobili Magiorre έχουν ακριβώς αυτό το είδος τόλμης

 

Το restomod Ferrari 308 ονομάζεται διακριτικά 308M και έχει ταξιδεύσει σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Ορλεάνη μέχρι το Τορίνο. Στοιχηματίζουμε ότι πολύ λίγοι αναγνώρισαν αυτό που κοιτούσαν, καθώς δεν μοιάζει με καμία άλλη 308.

Advertisement
Advertisement

Είναι επίσης 535.000 ευρώ πιο ακριβή για αρχή. Τα χρήματα αυτά θα σας δώσουν μία δημιουργία που έχει κλασικό στυλ Ferrari με πιο μοντέρνες επιδόσεις και πολυτέλεια.

Κάθε πάνελ αμαξώματος έχει αντικατασταθεί με ανθρακονήματα. Τα μόνα μέρη, που παραμένουν ανέγγιχτα κατά την ανακατασκευή είναι οι πόρτες, το πλαίσιο και η θέση του κινητήρα. Ο κυβισμός αυξάνεται από 2,9 λίτρα σε 3,2 και το μοτέρ αποδίδει πλέον 300 ίππους με τη βοήθεια σφυρηλατητών εσωτερικών.

Advertisement

Αυτή η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 5 ταχυτήτων εξοπλισμένο με ένα ελαφρύ σφόνδυλο και αγωνιστικό συμπλέκτη.

Το αμάξωμα είναι φαρδύτερο κατά 5 εκατοστά μπροστά και 10 στο πίσω μέρος. Έχει επίσης μεγαλύτερους τροχούς 17 ιντσών και ελαστικά.

Advertisement

Μπροστά μπορεί να είναι η πιο προφανής αλλαγή στο αρχικό αυτοκίνητο. Αντί για τους κλασικούς αναδιπλούμενους προβολείς του 308, η 308Μ αυτός έχει κομψούς και λεπτούς οριζόντιους προβολείς LED τοποθετημένους στο αμάξωμα.

Για να σταματά με ασφάλεια το αυτοκίνητο χρησιμοποιούνται μεγάλες τετραπίστονες δαγκάνες φρένων Brembo και αεριζόμενοι δίσκοι. Διαθέτει επίσης αγωνιστικά αμορτισέρ Koni και ένα εντελώς νέο σύστημα εξάτμισης.

Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν ανθρακονήματα, μαζί με επεξεργασμένες επιφάνειες αλουμινίου και δέρματος. Η Maggiore θα προσαρμόσει κάθε ένα από τα 308M αυτοκίνητά της στις συγκεκριμένες επιθυμίες του πελάτη.

Θα χρειαστείτε τη δική σας Ferrari 308, για αρχή. Στη συνέχεια, θα δώσετε 500.000 ευρώ στη Maggiore για τη δουλειά. Φυσικά, αυτό που θα πάρετε πίσω θα είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με κλασικό στυλ και μοντέρνα χρηστικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε δημοπρασία μια σπάνια αγωνιστική Ferrari 308 GTB
Στο σφυρί η Ferrari 308 του Gilles Villeneuve
Πάει για ένα ακόμα ρεκόρ η Ferrari το 2021