Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Made in Turkey ηλεκτρικό: Πόσο θέλει για το 0-100 χλμ./ώρα; (+video)

Ελλάδα 0:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Made in Turkey ηλεκτρικό: Πόσο θέλει για το 0-100 χλμ./ώρα; (+video)

ΝΕΑ

Made in Turkey ηλεκτρικό: Πόσο θέλει για το 0-100 χλμ./ώρα; (+video)

ΝΕΑ

Η TOGG αναπτερώνει την εθνική συνείδηση των γειτόνων μας, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με πρωταγωνιστή το πρώτο της δημιούργημα –  Πόσο θέλει για το 0-100 χλμ./ώρα;

Advertisement
Advertisement

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς έχουν επιδοθεί οι Τούρκοι, εξ’ αφορμής της ολοκλήρωσης του πρώτου Made in Turkey ηλεκτρικού μοντέλου.

Πρόκειται για το μηδενικών ρύπων SUV της TOGG, με το πρώτο κομμάτι να βγαίνει από τη γραμμή συναρμολόγησης και να δίνει το «παρών» στην πίστα της Κωνσταντινούπολης.

Η TOGG, μια κοινοπραξία 5 τουρκικών κολοσσών (Anadolu, BMC, Kok, Turkcell και Zorlu) μοιράστηκε το γεγονός στο Twitter, όπου μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί, χωρίς όμως να απαλλάσσεται από την καμουφλαρισμένη ενδυμασία του.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, δεν δίστασε να δώσει τα διαπιστευτήριά του στο σπριντ 0-100 χλμ./ώρα, με τη μάρκα να δηλώνει πως απαιτήθηκαν 4,8 δλ., μια επίδοση… διόλου ευκαταφρόνητη. Πόσο μάλλον όταν στην καμπίνα υπήρχαν τέσσερις επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά.

Advertisement

«Πετυχαίνουμε τους στόχους μας βήμα-βήμα […] Το ταξίδι μας στη νέα λίγκα συνεχίζεται χωρίς να επιβραδύνουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων η TOGG.

Advertisement

Η έκδοση παραγωγής του SUV θα λανσαριστεί εντός του καλοκαιριού, με τις βασικές εκδόσεις να κινούνται από ένα μοτέρ 203 PS (στον πίσω άξονα).  Προαιρετικά θα μπορεί να προστεθεί και ένα επιπλέον στον μπροστινό χαρίζοντάς του τετρακίνητη υπόσταση και ισχύ 400 PS.

Αυτές που θα επιταχύνουν στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,8 δλ. (όπως και ο πρωταγωνιστής του βίντεο) θα είναι οι τετρακίνητες, με τις δικίνιτες να απαιτούν 7,6 δλ.

Υπενθυμίζεται ακόμα, ότι το μοντέλο θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις μπαταριών, αυτονομίας είτε 300 είτε 500 χλμ., με τη φόρτιση 0-80% να ολοκληρώνεται σε μόλις μισή ώρα (σε ταχυφορτιστή).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Γη και ύδωρ» έδωσε ο Ερντογάν για την παραγωγή του ηλεκτρικού TOGG!
H τούρκικη Togg ξεκινά την παραγωγή της το 2022
Τουρκική TOGG: Η απόβαση στην Ευρώπη ξεκίνησε