Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mad Clip: Ψάχνει ένα Audi R8 η ΕΛΑΣ – Υπόνοια κόντρας;

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mad Clip: Ψάχνει ένα Audi R8 η ΕΛΑΣ – Υπόνοια κόντρας;

ΝΕΑ

Mad Clip: Ψάχνει ένα Audi R8 η ΕΛΑΣ – Υπόνοια κόντρας;

ΝΕΑ

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας πληροφορίες για το όχημα που αναζητά –  Υπάρχουν υπόνοιες… κόντρας.

Advertisement
Advertisement

Έντονη είναι η κινητοποίηση που παρατηρείται στους κόλπους της ΕΛΑΣ, μετά το τροχαίο δυστύχημα με πρωταγωνιστή τον Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωσε όπου ζητά τη συνδρομή των πολιτών. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ αναζητούν πληροφορίες για ένα δεξιοτίμονο Audi R8 με κίτρινες πινακίδες κυκλοφορίας.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως στο φανάρι, λίγα μέτρα πριν το σημείο του μοιραίου συμβάντος ήταν σταματημένο και ένα Audi R8. Η ΕΛΑΣ, λοιπόν, μελετά το ενδεχόμενο να έγινε κάποια… κόντρα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στα χείρα της αστυνομία έχει περιέλθει και video από οδηγό που ήταν πίσω τους…

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Advertisement

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mad Clip: Είμαι κοντράκιας και γκαζάκιας (video)
Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip – Ιδού το… μοιραίο αυτοκίνητο του
Ιδού το αυτοκίνητο που διέλυσε ο Snik (+video)

Advertisement