Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mad Clip: Είμαι κοντράκιας και γκαζάκιας (video)

Ελλάδα 16:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mad Clip: Είμαι κοντράκιας και γκαζάκιας (video)

ΝΕΑ

Mad Clip: Είμαι κοντράκιας και γκαζάκιας (video)

ΝΕΑ

Δείτε τί είχε δηλώσει ο Mad Clip στους ακόλουθούς του στο Instagram εξηγώντας τους της καταδίωξή του από την Τροχαία…

Advertisement
Advertisement

Ατίθασος στις πίστες αλλά και τους δρόμους ο Mad Clip. Ο καλλιτέχνης της trap μουσικής  δήλωνε δημόσια το πάθος του για την ταχύτητα, αλλά και τις κόντρες σε δημόσιους δρόμους…

Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε τη δική του… περιπέτεια καταδίωξης: Ηταν το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου όταν ο κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, δεν σταμάτησε σε έλεγχο μετά από σήμα ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δεν υπάκουσε και επιτάχυνε με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές βγαλμένες από αμερικανική ταινία. Ο καταδιωκόμενος οδηγούσε ταχύτατα και επικίνδυνα, παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον ακινητοποίησαν.

Advertisement
Advertisement

Οι άνδρες της αστυνομίας, τον συνέλαβαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός ήταν απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip – Ιδού το… μοιραίο αυτοκίνητο του

Σε βάρος του βεβαιώθηκε μια σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.

Advertisement

Την επόμενη ημέρα ανέβασε ένα story προς τους ακόλουθούς του, εξηγώντας το τι έγινε και λέγοντας χαρακτηριστικά το παρακάτω στο απόσπασμα που σας παραθέτουμε, το οποίο σήμερα, μόνο ανατριχίλα φέρνει:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φρικτό τροχαίο για τον Mad Clip
Ιδού το αυτοκίνητο που διέλυσε ο Snik (+video)
Με 320 km/h έτρεχε η Porsche του Βακάκη