Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Macan στη… βιτρίνα!

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Macan στη… βιτρίνα!

ΝΕΑ

Video: Η Macan στη… βιτρίνα!

ΝΕΑ

Η Porsche Macan θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής των Λονδρέζων για τον επόμενο μήνα καθώς βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη… βιτρίνα του πολυκαταστήματος Harrods!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό τον ευφάνταστο τρόπο βρήκε η Porsche Μεγάλης Βρετανίας για να προμοτάρει το νέο της πολυτελές μεσαίο SUV που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου του 2013 στο Λος Άντζελες.

Η μήκους 4.6m Macan εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κοινό της Γηραιάς Αλβιώνας και με αυτό τον τρόπο ελπίζουν οι υπεύθυνοι της μάρκας να τραβήξει τη προσοχή. Μάλλον θα το καταφέρει. Βρίσκεται στη… βιτρίνα από τις 6 Ιανουαρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενοι από δύο ακόμα μοντέλα της Porsche, τη νέα 911 Turbo S και την Panamera S E-Hybrid.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο, εκτός από πλάνα που αφορούν στη παρουσία της Macan και των άλλων μοντέλων της μάρκας από τη Στουτγάρδη στη βιτρίνα του Harrods, μπορείτε να ακούσετε και δηλώσεις του διευθυντή μάρκετινγκ της Porsche Cars GB, Ragnar Schulte.

Έχουμε όμως άλλα τρία ενδιαφέροντα βίντεο που αφορούν στη Macan. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη παρουσίαση της στην «Πόλη των Αγγέλων» ενώ έχουμε ήδη δημοσιεύσει μία ανάλυση της λειτουργίας της ανάρτησής της αλλά και των επιλογών των σχεδιαστών της Porsche σχετικά με το νέο της τέκνο.