Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η σπορ εξωτερική σχεδίαση της Macan

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η σπορ εξωτερική σχεδίαση της Macan

ΝΕΑ

Video: Η σπορ εξωτερική σχεδίαση της Macan

ΝΕΑ

Το σπορτίφ DNA αποτελεί κομμάτι κάθε δημιουργήματος της Porsche κι αυτό ακριβώς προσπαθούν να επιδείξουν οι Γερμανοί με το εντυπωσιακό video που δημιούργησαν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αφορά στη σιλουέτα της Macan, το νέου SUV της μάρκας από τη Στουτγάρδη που είναι κατά 18 εκατοστά μικρότερο της Cayenne. Όπως παρουσιάζεται με πρωτότυπο τρόπο, η Macan «δανείζεται» σχεδιαστικά στοιχεία τόσο από τη μεγάλη της αδερφή, όσο κι από άλλα, πιο σπορ μοντέλα της γκάμας όπως η 911 και το υβριδικό hypecar 918.

Όλα αυτά, ενώνονται σε ένα μοντέλο που τραβάει τα βλέμματα και ακολουθεί την τάση της αγοράς. Η Macan προσφέρεται στη βασική έκδοση «S» με V6 κινητήρα χωρητικότητας 3.0 lt που αποδίδει 340 PS και 46,9 kgm. Παρόμοιας χωρητικότητας αλλά με επιδόσεις στα 258 PS και 59,1 kgm είναι ο diesel κινητήρας ενώ προσφέρεται και η κορυφαία έκδοση Macan Turbo που εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρα V6 3.6 lt BiTurbo που βγάζει 400 PS και ροπή της τάξης των 56.1 kgm.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε όμως κι άλλα ενδιαφέροντα video για εσάς που αφορούν στη Macan. Ανάλυση της ανάρτησης της, την επίσημη παρουσίασή της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά και εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις δοκιμές εξέλιξης της: σε πίστα αλλά και σε… αμμόλοφους.