Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μα ποιος σκέφτηκε αυτή την αεροτομή;

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μα ποιος σκέφτηκε αυτή την αεροτομή;

ΝΕΑ

Μα ποιος σκέφτηκε αυτή την αεροτομή;

ΝΕΑ

«Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μ’ αυτό μου φέρνει τρόμο» θα μπορούσε να είναι η λεζάντα της φωτογραφίας που αλιεύσαμε από το Reddit με την C7 Corvette Stingray να έχει αυτό το ανεστραμμένο stealth σε ρόλο αεροτομής στο πίσω μέρος. Οι πιθανότητες παρεξήγησης μεταξύ βελτιωτή και ιδιοκτήτη, είναι πολλές αλλά εμείς επιλέγουμε δύο: Ή ο βελτιωτής δεν κατάλαβε τι του ζήτησε ο ιδιοκτήτης ή δεν πληρώθηκε καλά για τη δουλειά του.

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει, αυτή η κατασκευή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μοιάζει τόσο λάθος που μπορεί να είναι… απόλυτα σωστή. Η καμπύλη της αεροτομής στο επάνω της μέρος, είναι τέτοια ώστε να μην «κόβει» την ορατότητα δια μέσου του κεντρικού καθρέπτη. Το μέγεθος ωστόσο της αεροτομής, δημιουργεί την αίσθηση πως το αξεσουάρ αυτό έχει δημιουργηθεί για ταχύτητες (πτήσης) τέτοιες, που οι καθρέπτες θα είναι… περιττοί.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, οι μετατροπές του είδους δεν είναι και τόσο του γούστου μας –για να το πούμε ευγενικά- αλλά όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ ισχύει το «περί ορέξεως…». Ο ιδιοκτήτης είναι μάλλον χαρούμενος με το αποτέλεσμα, γι’ αυτό και το πήρε από το συνεργείο και το κυκλοφορεί (ειδάλλως κάτι θα βλέπαμε στις ειδήσεις…) και το μόνο που ελπίζουμε είναι να μην το πλήρωσε όσο άλλη μια Corvette.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με τρία νέα χρώματα η Chevrolet Corvette Stingray
Διάσημη αγωνιστική Corvette C7.R αναζητά το νέο της ιδιοκτήτη
Ένας χρονογράφος βασισμένος στη Chevrolet Corvette

 

Advertisement

 

 

Advertisement