Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LIVE στο NewsAuto: Η Συνέντευξη Τύπου της Hyundai στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα 4:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(101) "LIVE στο NewsAuto: Η Συνέντευξη Τύπου της Hyundai στη Φρανκφούρτη"
    

LIVE στο NewsAuto: Η Συνέντευξη Τύπου της Hyundai στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Η γεμάτη πρεμιέρες πρώτη ημέρα Τύπου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που άνοιξε σήμερα το πρωί τις πύλες της συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη Συνέντευξη Τύπου της Hyundai!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)

H κορεάτικη μάρκα έχει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στη φετινή IAA, τριών μοντέλων για διαφορετικές απαιτήσεις και γούστα! Και τις πραγματοποιεί στη… δεύτερη έδρα της, καθώς επί γερμανικού εδάφους έχει το τεχνικό της κέντρο, το κέντρο σχεδίασης και το κέντρο δοκιμών.

Τι θα δείξει λοιπόν η Hyundai; Παγκόσμια πρώτη πραγματοποιεί το i30 N, το πρώτο όχημα επιδόσεων της σειρά “N” που θα μεταφέρει στο δρόμο όσα η μάρκα από την Κορέα μαθαίνει στις ειδικές διαδρομές και τις πίστες του κόσμου, μέσω των δραστηριοτήτων της Hyundai Motorsport.

Advertisement
Advertisement

Δίπλα του θα βρίσκεται το i30 Fastback, το νέο μέλος της οικογένειας i30, ένα ποιοτικό 5θυρο κουπέ, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Και φυσικά, στο περίπτερο της μάρκας στη Φρανκφούρτη βρίσκεται και το ολοκαίνουριο SUV της, το KONA (διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ).

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου της Hyundai Motor εδώ.

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις