Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από 20.300€ το νέο Opel Astra Sports Tourer

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από 20.300€ το νέο Opel Astra Sports Tourer

ΝΕΑ

Από 20.300€ το νέο Opel Astra Sports Tourer

ΝΕΑ

To NewsAuto βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου με εφαλτήριο το όμορφο Πόρτο, ταξιδεύουμε στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας του Ντούρο με το νέο Opel Astra Sports Tourer!

Advertisement
Advertisement

Αποστολή Πορτογαλία: Πάνος Σεϊτανίδης (facebook.com/SeitanF1)

H οικογενειακή εκδοχή του μοντέλου της Opel προσφέρεται στη χώρα μας σε τέσσερις εκδόσεις. Μόνο μία αφορά σε κινητήρα βενζίνης, τον 3κύλινδρο χιλιάρη απόδοσης 105 ίππων. Συνδυάζεται είτε με 5άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με αυτόματο. Το κόστος απόκτησης στις συγκεκριμένες εκδόσεις ορίζεται στα 20.300€ και 21.000€ αντίστοιχα. Αμφότερες είναι διαθέσιμες με το μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού (Excellence).

Η ελληνική αντιπροσωπεία της γερμανικής μάρκας ξέρει πως για τη χώρα μας οι diesel επιλογές είναι πιο δημοφιλείς και εύλογα, προσφέρει τρεις επιλογές! Η πρώτες δύο αφορούν στον 1600άρη CDTI, με την πρώτη να προσφέρει 110 άλογα και να συνδυάζεται μόνο με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και τιμή απόκτησης στα 21.100€ αλλά στο επίπεδο εξοπλισμού Business.

Advertisement
Advertisement

opel-astra-st-b640

Η έκδοση του ίδιου κινητήρα που προσφέρει 136 άλογα, προσφέρεται και με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων αλλά και με 6άρι αυτόματο. Οι τιμές απόκτησης διαμορφώνονται στα 23.500€ και 24.900€ αντίστοιχα, στο επίπεδο εξοπλισμού Excellence.

Τέλος, το νέο Opel Astra Tourer εφοδιάζεται και με τον καινούριο 1600άρη CDTI BiTurbo των 160 ίππων. Αυτός διατίθεται μόνο με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να γίνει δική σας, έναντι 26.700€ στο επίπεδο εξοπλισμού Dynamic.

Advertisement

Πάντως ακόμα και η βασική έκδοση, η Business, είναι αρκετά «γεμάτη» αφού διαθέτει: cruise control, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, έξι αερόσακους, ESP, το σύστημα πλοήγησης/πολυμέσων IntelliLink, κλιματισμό, φώτα ημέρας τύπου LED, αεροτομή, ζάντες οροφής κ.α.

opel-astra-st-a640tall

Advertisement

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα wagon της αγοράς που φυσικά προορίζεται για οικογένειες με απαιτήσεις. Με διαστάσεις 4702μήκος/1809πλάτος/1510ύψος και χώρο αποσκευών που φτάνει τα 540 lt, καλύπτει κάθε ανάγκη. Περισσότερα αφού οδηγήσουμε το νέο Astra Sports Tourer στους δρόμους της Πορτογαλίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site!