Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LIVE από Παλμ Σπρινγκς: Tα νέα ελαστικά επιδόσεων της Michelin

Ελλάδα 22:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LIVE από Παλμ Σπρινγκς: Tα νέα ελαστικά επιδόσεων της Michelin

ΝΕΑ

LIVE από Παλμ Σπρινγκς: Tα νέα ελαστικά επιδόσεων της Michelin

ΝΕΑ

Το NewsAuto είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του νέου ελαστικού Michelin Pilot Sport 4 S!

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΠΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (ps@newsauto.gr)

To ταξίδι ήταν μακρινό, ο καιρός ιστορικά κακός αφού επί δύο ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς στην έρημο αλλά αυτό δεν μας πάτησε φρένο. Υπό μεικτές πλέον συνθήκες καθώς η κατάσταση βελτιώθηκε, βιώσαμε μία ημέρα γεμάτη δράση, γκάζι και supercars, μιλώντας και κάνοντας γύρους στην πίστα Thermal Race Track με διάσημους οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Ο τρεις φορές νικητής του θρυλικού 24ωρου αγώνα του Μαν και πρώην πιλότος της Formula 1, Allan McNish, καθώς και ο πολυτάλαντος οδηγός αγώνων Ben Collins, επίσης γνωστός ως «Stig» από το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου «Top Gear», ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν να δούμε την απόδοση του νέου ελαστικού επιδόσεων της γαλλικής μάρκας στο… όριο.

Η μέρα ξεκίνησε με μία απολαυστική βόλτα στο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree, το οποίο οργώσαμε οδηγώντας αρχικά μία Ferrari California T και στη συνέχεια μία Mercedes C63 AMG S. Κι αυτό, συναντώντας τρεις εποχές αφού ξεκινήσαμε με βροχή, συνεχίσαμε με ήλιο και στη συνέχεια είδαμε ακόμα και χιόνι! Ναι, χιόνι στην έρημο!

Advertisement

Το δεύτερο κομμάτι δραστηριοτήτων αφορούσε δράση στην πίστα. Δοκιμές απόδοσης του Pilot Sport 4 S σε στεγνό και βρεγμένο, σύγκριση με τον ανταγωνισμό αλλά και δοκιμασίες για τους δημοσιογράφους, γρήγοροι γύροι επιδιώκοντας να ακολουθήσεις τον «δάσκαλο» με BMW M3 αλλά και συνοδήγηση με τον «Stig» ήταν τα συστατικά του μενού.

Και μιλώντας για μενού, δεν θα μπορούσε να υπάρξει εκδήλωση της Michelin χωρίς γκουρμέ γεύσεις από βραβευμένους σεφ.

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto, για αναλυτική παρουσίαση όσων κάναμε στο Παλμ Σπρινγκς αλλά και ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό!