Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Live από Ισπανία: Το Newsauto στο #AudiSummit

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Live από Ισπανία: Το Newsauto στο #AudiSummit

ΝΕΑ

Live από Ισπανία: Το Newsauto στο #AudiSummit

ΝΕΑ

Σε μια μοναδική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Bαρκελώνη, η Αudi πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς του Α8.

Advertisement
Advertisement

Eνός μοντέλου που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την γερμανική φίρμα σε επίπεδο τεχνολογίας και θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της παρουσίασης 70 μοντέλων. Το A8, στην τέταρτη πλέον γενιά του, φέρει τη σχεδιαστική γλώσσα που συνοδεύει πλέον τη μάρκα αλλά και τεχνολογία που ανοίγει νέους δρόμους.

Ενώπιον 2000 καλεσμένων, η μάρκα από το Ίνγκολσταντ θα παρουσιάσει και την τεχνολογία Audi AI, με τα αρχικά να αφορούν τις λέξεις Artificial Intelligence. Η ενότητα «τεχνητή νοημοσύνη» λοιπόν, θα περιλαμβάνει όλα όσα οι Γερμανοί έχουν να επιδείξουν στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης και άλλων προηγμένων τεχνολογιών.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης είναι ο ηθοποιός Kunal Nayyar, γνωστός από το ρόλο του Raj Koothrappali στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Big Bang Theory.

Advertisement
Advertisement

Το Newsauto και ο Τάκης Τρακουσέλλης βρίσκονται στην ισπανική πόλη προκειμένου να σας μεταφέρουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

Δείτε σε live σύνδεση με τη Βαρκελώνη, όλα όσα συμβαίνουν στο Audi Summit…