Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λίγο έμεινε για το Nissan Z με τις «ευλογίες» της Nismo

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λίγο έμεινε για το Nissan Z με τις «ευλογίες» της Nismo

ΝΕΑ

Λίγο έμεινε για το Nissan Z με τις «ευλογίες» της Nismo

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πηγές από την Ιαπωνία, η Nissan έχει πάρει τις αποφάσεις της για τη νέα έκδοση του coupe Z και η ώρα των αποκαλυπτηρίων δεν αργεί.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι μόνο το ότι περιμένουμε την παρουσίαση του νέου Nissan Z στους επόμενους μήνες αλλά πλέον η ιαπωνική εταιρεία εμφανίζεται να ετοιμάζει και ειδικές εκδόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, το Nissan Z Nismo θα παρουσιαστεί στις αγορές μέσα στο επόμενο έτος και θα έχει ορισμένες εκδόσεις που θα το καθιστούν ικανό να καλύψει όλες τις οδηγικές απαιτήσεις. Δεν πρέπει να αποκλείουμε την παρουσίαση ορισμένων εκδόσεων που θα δίνουν πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα στο μοντέλο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή σε αγώνες της κατηγορίας GT4.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Ιούνιου του 2023 προκειμένου να παρουσιαστεί το μοντέλου συνοδευόμενο από εκδόσεις που θα έχουν την υπογραφή της Nismo. Στην ιαπωνική αγορά, το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια παραλλαγή GT-R, η οποία θα διακρίνεται από τη μεγαλύτερη αεροτομή στο πίσω μέρος. Σε αυτό το πλαίσιο, το μοντέλο θα λανσαριστεί και με νέα αποκλειστικά για τη special έκδοση, χρώματα στο αμάξωμα.

Προφανώς από τη νέα αυτή έκδοση θα πρέπει να περιμένουμε καλύτερη απόδοση ισχύος και βελτιωμένες επιδόσεις, με ένα πιο σκληρό set up στην ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα, στοιχεία που θα καθιστούν τη χρήση του Nissan Z στην πίστα για την απόλαυση του οδηγού, κάτι πολύ εύκολο και ιδιαιτέρως αποδοτικό. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη νέα αυτή έκδοση, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε από την ίδια την εταιρεία, προς το τέλος του έτους που διανύουμε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το e-POWER  της Nissan βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη Καινοτομία»
Οδηγούμε το νέο Nissan X-Τrail στη Σλοβενία
Δοκιμή: Nissan Juke Hybrid

Advertisement

 

 

 

Advertisement