Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lancia Delta: Διαθέσιμη για παραγγελίες!

Ελλάδα 7:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lancia Delta: Διαθέσιμη για παραγγελίες!

ΝΕΑ

Lancia Delta: Διαθέσιμη για παραγγελίες!

ΝΕΑ

Είστε fan της Lancia Delta και θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε στο γκαράζ σας το εμβληματικό ιταλικό μοντέλο; Tώρα υπάρχει η δυνατότητα!

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Μετά την «μερική» αναβίωση της μοναδικής Stratos, η ιταλική εταιρεία “Automobili Amos” έρχεται να προσφέρει -και πάλι- την Lancia Delta HF Integrale. Στόχος του ιδιοκτήτη της φίρμας είναι να ικανοποιήσει εκείνους που επιθυμούν ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο, σε αντίθεση με τα σημερινά μοντέλα όπου τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και η τεχνητή αίσθηση μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Το business plan της “Automobili Amos” περιλαμβάνει την ανακατασκευή και πώληση 20 Lancia Delta Futurista, όπως χαρακτηριστικά είναι ο κωδικός του project. Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν προχωρήσει σε εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος στο πλαίσιο & έχουν ενισχύσει το κιβώτιο και τη μετάδοση προκειμένου να βελτιώσουν τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Επίσης, ο 2λιτρος τούρμπο βενζινοκινητήρας αποδίδει 330 άλογα. Στο εσωτερικό βρίσκουμε τις νέες επενδύσεις και τα καθίσματα της Recaro, ενώ έχουν διατηρηθεί στο ακέραιο τα όργανα με τις αναλογικές ενδείξεις. Παράλληλα, οι λάτρεις του ιταλικού μοντέλου θα βρουν και ορισμένες μικρές αισθητικές αλλαγές που έχουν σαν αποτέλεσμα το αμάξωμα να δείχνει πιο δυναμικό σε σχέση με το παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, να σημειώσουμε πως όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από τα 20 μοντέλα θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσόν των 300.000 ευρώ!

lania640

lancia-delta-futurista6985

Advertisement

lancia-delta640qwe

Advertisement