Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus έφθασε τις 10.000 μονάδες

Ελλάδα 3:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Urus έφθασε τις 10.000 μονάδες

ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus έφθασε τις 10.000 μονάδες

ΝΕΑ

Μόλις δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της Urus η Lamborghini γιορτάζει την συμπλήρωση της παραγωγής 10.000 μονάδων του hyper-SUV της.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini Urus με το νούμερο 10.000 στον αριθμό πλαισίου που προορίζεται για έναν πελάτη στη Ρωσία, βγήκε πριν λίγες ημέρες από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Sant’Agata στη Μπολώνια της Ιταλίας.

Το αυτοκίνητο ορόσημο έχει μαύρη ματ απόχρωση Nero Noctis Matt και φορά το πακέτο ανθρακονημάτων και έχει εξατομικευμένο εσωτερικό με διχρωμία σε μαύρες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Η συμπλήρωση των 10.000 μονάδων σε μόλις δύο χρόνια από την παρουσίασή της αποτελεί την έμπρακτη επιβεβαίωση της εξαιρετικής εμπορικής πορείας της Urus η οποία έχει εξελιχθεί σε οικονομικό στυλοβάτη ολόκληρης της Lamborghini συμβάλλοντας στην εκτόξευση των πωλήσεων της. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2019 που ήταν η πρώτη πλήρης εμπορική χρονιά για την Urus, πωλήθηκαν 4.962 μονάδες, κάτι που αντιστοιχεί στο 61% των συνολικών πωλήσεων της Lamborghini. Φέτος μάλιστα παρά τα γενικότερα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο COVID19 σε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες και φυσικά και στο χώρο του αυτοκινήτου αναμένεται πως οι πωλήσεις της Urus θα ξεπεράσουν τις 6.000 μονάδες.

Lamborghini Urus

Advertisement
Advertisement

Η Urus παράγεται στην νέα πτέρυγα του εργοστασίου της Lamborghini η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για το πρώτο SUV της εταιρίας και η οποία είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες παραγωγικές τεχνολογίες οι οποίες αυξάνουν την αποδοτικότητα της παραγωγής και ταυτόχρονα διευκολύνουν την ανθρώπινη εργασία κάνοντας τη νέα μονάδα μια από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά στον κόσμο.

Lamborghini Urus

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H εντυπωσιακή Lamborghini Sián Roadster (video)

Μια… Lamborghini για την θάλασσα με 4.000 ίππους!

Advertisement

Η πιο ξεχωριστή Urus ανήκει στη Mansory

 

 

Advertisement