Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini: Αναζητά «αγάπη» και ας εξηλεκτριστεί

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini: Αναζητά «αγάπη» και ας εξηλεκτριστεί

ΝΕΑ

Lamborghini: Αναζητά «αγάπη» και ας εξηλεκτριστεί

ΝΕΑ

Η Lamborghini θα περάσει στη νέα εποχή με σωστές κινήσεις, μετατρέποντας τα σημαντικότερα μοντέλα της σε plug-in υβριδικά supercars.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini ήταν μια εταιρεία που πάντα ακολουθούσε το δικό της δρόμο, ωστόσο -χάρη στη νέα τάση της αυτοκίνησης- η ιταλική φίρμα αναζητά νέους τρόπους αποδοχής από το κοινό, ένα κοινό που… μεγάλωσε με δεδομένο τον ηλεκτρισμό.

Γι’ αυτό και η Lamborghini είναι πρόθυμη να εξηλεκτρίσει ολόκληρη την γκάμα της έως το 2025, πριν δηλαδή δεχτεί τις αυστηρές εντολές από τις αρχές. Αυτό σημαίνει ότι η φίρμα με σήμα τον ταύρο θα έχει ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα μόνο.

Σύμφωνα με τον Stephan Winkelmann, CEO της Lamborghini, η πελατεία αλλάζει και η νέα γενιά είναι πρόθυμη να δεχτεί την εταιρεία μόνο εάν ακολουθήσει την τάση της εποχής.

Advertisement
Advertisement

Είδατε το επίσημο NFT της Lamborghini;

Προς το παρόν όμως υπάρχουν η αυτοκινητοβιομηχανία παράγει τις τελευταίες Aventador με τον καθαρόαιμο V12 κινητήρα και μάλιστα πωλείται σαν… ζεστό ψωμί. Ο Winkelmann αναφέρει ότι η μετάβαση πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο. Το κλειδί είναι να γίνουν υβριδικά δύο μοντέλα και το πρώτο να είναι ο αντικαταστάτης της Aventador με ένα plug-in hybrid V12. Ωστόσο, ο επικεφαλής δεν επιβεβαίωσε για κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, τουλάχιστον ακόμα, θεωρώντας ότι δεν γίνεται αποδεκτό ένα supercar μόνο με μπαταρία. “Ίσως σε πέντε, έξι ή δέκα χρόνια, ποιος ξέρει;” είπε.

Φυσικά αργότερα θα εξηλεκτριστεί η Urus και η Espada, το τετραθέσιο πολυτελές GT, το οποίο θα έχει -ταυτόχρονα- τα χαρακτηριστικά ενός SUV. “Πρέπει οι αγοραστές να δέχονται την επιβεβαίωση και τα συγχαρητήρια από τους περαστικούς, γιατί το χειρότερο σενάριο είναι να αγαπάς εσύ το αυτοκίνητό σου, αλλά όλοι οι υπόλοιποι όχι. Είναι πιο σημαντικό το τι λέει ο περίγυρος από το τι λένε οι ίδιοι οι αγοραστές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini Huracan Tecnica, λίγο πριν το τέλος (video)
Σε δημοπρασία η τελευταία Lamborghini Aventador
Lamborghini: Ένα NFT που όλοι θα θέλατε! (video)

 

Advertisement