Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Lamborghini Huracan Tecnica βρυχάται

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Lamborghini Huracan Tecnica βρυχάται

ΝΕΑ

Η νέα Lamborghini Huracan Tecnica βρυχάται

ΝΕΑ

Η επωνυμία Tecnica επιστρέφει, καθώς η Lamborghini Huracan οδεύει προς το φινάλε.

Advertisement
Advertisement

Όταν τα μοντέλα της Lamborghini οδεύουν προς το τέλος της πορείας τους η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει ειδικά μοντέλα, που για πολλούς είναι και τα καλύτερα.

Αυτό έκανε με τη Gallardo, η έκδοση Tecnica της οποίας (LP570-4) θεωρείται η πιο γοητευτική εκδοχή της, αυτό κάνει τώρα και με την ομώνυμη έκδοση της διαδόχου της Huracan που με τη σειρά της αναμένεται να αντικατασταθεί το 2024.

Από πλευράς ιεραρχίας η Huracan Tecnica τοποθετείται κάτω από την πιο σκληροπυρηνική STO, με την οποία μοιράζεται την ίδια εκδοχή του V10. Αυτή με τους 640 ίππους και τα 565 Nm, καθώς και την κίνηση στους πίσω μόνο τροχούς αλλά και την τετραδιεύθυνση.

Advertisement
Advertisement

Κατά τα άλλα έχει άλλο εμπρός μέρος με διαφορετικό προφυλακτήρα και καπό από ανθρακονήματα, ενώ για χάρη της αεροδυναμικής -οι Ιταλοί λένε ότι είναι βελτιωμένη κατά 20%- υπάρχει και άλλο κάλυμμα για το δάπεδο. Οι αλλαγές έχουν προσθέσει 60 χιλιοστά στο μήκος, ενώ νέα στοιχεία που αξίζουν να αναφερθούν είναι το πιο κάθετο πλέον πίσω παράθυρο που βελτιώνει την ορατότητα και η καινούργια εξάτμιση.

Advertisement

Η οποία έχει εξαγωνικές απολήψεις και βοηθά στη δημιουργία ενός ήχου που είναι ακόμα πιο έντονος και χαρακτηριστικός από αυτόν της STO.

Καινούργιες είναι και οι ρυθμίσεις του LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) από το οποίο ελέγχονται όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Huracan -το σύστημα διεύθυνσης πάντως είναι ακόμα πιο άμεσο. Τα προγράμματα οδήγησης εξακολουθούν να είναι τρία, τα Strada, Sport και Corsa.

Advertisement

Η τιμή της νέας Lamborghini Huracan Tecnica δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα είναι λίγο πιο φτηνή σε σχέση με την STO, οπότε στην Κεντρική Ευρώπη θα κοστίζει γύρω στις 250.000 ευρώ.

Η επόμενη ειδική Huracan που αναμένουμε, όπως έχουμε γράψει, είναι η Sterrato με το πιο off road στοιχεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαρροή για την Lamborghini Huracan Tecnica
Μισός αιώνας Lamborghini Countach LP 500
Η Lamborghini θέλει βενζίνη και μετά το 2030