Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lambo V12 Vision Gran Turismo

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lambo V12 Vision Gran Turismo

ΝΕΑ

Lambo V12 Vision Gran Turismo

ΝΕΑ

Το καλύτερο ψηφιακό αυτοκίνητο, είναι της Lamborghini και θα μπορεί να το οδηγήσει κανείς, στο Gran Turismo του Playstation 4 από την ερχόμενη άνοιξη.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini αποκάλυψε κατά τη διάρκεια των τελικών του Gran Turismo, στο Monte Carlo, το πρωτότυπο V12 Vision Gran Turismo για το οποίο είχε προκύψει ένα teaser μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για ένα μονοθέσιο τα οποίο θα είναι διαθέσιμο για να το επιλέξουν οι gamers που ασχολούνται με το Gran Turismo, από την ερχόμενη άνοιξη (2020).

Advertisement
Advertisement

Όπως συμβαίνει με αυτές τις περιπτώσεις των ψηφιακών πρωτοτύπων για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έχουν την υπογραφή των πραγματικών κατασκευαστών (με προηγούμενα παραδείγματα τα αυτοκίνητα των Jaguar, Bugatti, Hyundai, Zagato κλ.π.) το πρωτότυπο της Lamborghini είναι ιδιαίτερα δυναμικό σε σχεδίαση. Έχει πολλή αληθοφάνεια στη σχεδίασή του και αρκετά χαρακτηριστικά γνωρίσματα από πραγματικά μοντέλα της εταιρείας- παραγωγής ή πρωτότυπα.

Σε ότι αφορά τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, ακολουθήθηκε το κανονικό πρωτόκολλο από την εταιρεία. Σύμφωνα με αυτό, υπάρχουν και δεδομένα για τα μηχανικά μέρη του πρωτοτύπου και τον κινητήρα, τα οποία και παραθέτουμε. Το Vision Gran Turismo του 2020 λοιπόν, θα είναι υβριδικό. Συνδυάζοντας ένα ατμοσφαιρικό V12 σύνολο 6,5 λίτρων με ένα κύκλωμα 48V, έχει απόδοση συνολική 819 ίππων.

Advertisement

Με την ισχύ αυτή, τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα από στάση, είναι υπόθεση 2,8 δευτερολέπτων, ενώ η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 350 χλμ./ώρα. Περισσότερα για το πρωτότυπο, τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του στις απαιτητικές πίστες του Gran Turismo στο Playstation, θα έχουμε να πούμε μετά την άνοιξη του 2020 όταν και θα το έχουμε στη διάθεσή μας το αυτοκίνητο για να το… οδηγήσουμε.

Advertisement