Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρακάρισμα με LaFerrari

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρακάρισμα με LaFerrari

ΝΕΑ

Τρακάρισμα με LaFerrari

ΝΕΑ

Μία στενή επαφή «τρίτου τύπου» είχε την ατυχία να βιώσει ο ιδιοκτήτης μίας ολοκαίνουριας LaFerrari!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η κατακόκκινη υβριδική Ferrari βρισκόταν στους δρόμους της Μάντοβα, στη Βόρεια Ιταλία. Η πόλη της Λομβαρδίας βρίσκεται 86 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο γέννησης της LaFerrari, το Μαρανέλο, περίπου μία ώρα δρόμο στην Autostrada.

Ο άτυχος λοιπόν ιδιοκτήτης του hyper car που κοστίζει 1.3 εκατομμύρια ευρώ, είχε ένα «μικρό» τρακαρισματάκι με νταλίκα. Μόνο που όπως καταλαβαίνετε, η λέξη «μικρό» δεν αναλογεί σε αντίστοιχα μικρό κόστος για την επιδιόρθωση της ζημιάς!

Advertisement
Advertisement

Αυτό που δεν διευκρινίζεται στο axisofoversteer που δημοσιοποίησε τη φωτογραφία την οποία μοιράστηκε αναγνώστης, είναι αν ο κύριος που στηρίζεται στη νταλίκα κοιτώντας με απόγνωση τη LaFerrari κρατώντας το κεφάλι του, είναι ο ιδιοκτήτης του θηρίου των 963 PS ή ο οδηγός της νταλίκας που θα πρέπει να εξηγήσει στην ασφαλιστική του εταιρεία πως κατάφερε να βάλει σημάδι ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο!

Αν θέλετε μία υπενθύμιση των αρετών της LaFerrari, μπορείτε να τη δείτε να πατάει γκάζι στην πίστα του Μουτζέλο, να ακούσετε τον V12 κινητήρα της να βρυχάται στο δυναμόμετρο του εργοστασίου του Μαρανέλο αλλά και ενδιαφέροντα video σχετικά με το Hy-Kers σύστημα με το οποίο εφοδιάζεται αλλά και την αρχιτεκτονική της.

 

Advertisement