Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η αρχιτεκτονική της LaFerrari

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η αρχιτεκτονική της LaFerrari

ΝΕΑ

Video: Η αρχιτεκτονική της LaFerrari

ΝΕΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Ferrari, σχετικά με το νέο της δημιούργημα: τη LaFerrari. Το πολυαναμενόμενο υπέρ-αυτοκίνητο που έκλεψε τη παράσταση στη πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και έχει τρελάνει τους… εύπορους λάτρεις της αυτοκίνησης. Στο βίντεο αυτό, οι Ιταλοί μας παρουσιάζουν λεπτομέρειες γύρω από την αρχιτεκτονική του νέου τους δημιουργήματος, που συνδυάζει βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση, ιδανική κατανομή βάρους και χαμηλωμένο κέντρο βάρους.

Advertisement
Advertisement

Και που κυρίως, έχει επιτρέψει την ενσωμάτωση του νέου υβριδικού συστήματος που για πρώτη φορά τοποθετείται σε αυτοκίνητο της Ferrari και συνεργάζεται με τον 6.3 lt V12 κινητήρα, βγάζοντας συνδυασμένη ισχύ 963 PS!

Οι Ιταλοί αναλύουν μέσω γραφημάτων όλη τη τεχνολογία και που φέρει η LaFerrari, παρουσιάζοντας λύσεις και αριθμούς, ακτινογραφώντας το αμάξωμα, ταξιδεύοντας μας στα σωθικά του, εξηγώντας αναλυτικά όσα θα θέλατε να ξέρετε σχετικά με το νέο τέκνο του Μαρανέλο.

Η ισχυρότερη Ferrari παραγωγής χρειάζεται λιγότερο από 3 sec για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h, λιγότερα από επτά για τα 200 km/h και 15.5 για τα 300 km/h! Σε ότι αφορά στη τελική ταχύτητα, ξεπερνά τα 350 km/h.
[nggallery id=2025]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement