Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η LaFerrari «ουρλιάζει» στο Mugello

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η LaFerrari «ουρλιάζει» στο Mugello

ΝΕΑ

Video: Η LaFerrari «ουρλιάζει» στο Mugello

ΝΕΑ

Από μία γιορτή της «οικογένειας» Ferrari δεν θα μπορούσε το νέο, φανταχτερό της μέλος: η LaFerrari!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το hypercar της ιταλικής εταιρείας βρέθηκε στη πίστα του Μουτζέλο για το Finali Montiali, τους τελικούς δηλαδή του ενιαίου πρωταθλήματος Ferrari Challenge όπου μάχονται αγωνιστικές 458. Ίσως μάλιστα θυμάστε πρόσφατο άρθρο μας, για τη νέα 458 Challenge Evoluzione που παρουσιάστηκε μετά το πέρας των αγώνων και θα αποτελέσει τη μελλοντική… μονομάχο του θεσμού.

Όμως επιστρέφοντας στο θέμα μας, πέραν των αγωνιστικών Ιταλίδων, εκεί βρέθηκε και το νέο καμάρι της Ferrari που απαθανατίστηκε από τον γνωστό πια χρήστη «Marchettino» που πάντα μας προσφέρει χορταστικά video με μοντέλα της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Σε έντονο κίτρινο χρώμα (αν και λερωμένη καθώς οι καιρικές συνθήκες στη Τοσκάνη δεν ήταν και οι καλύτερες), η LaFerrari τραγουδάει γλυκά καθώς ενεργοποιείται ο V12 6.3 lt βενζινοκινητήρας της που βγάζει 800 PS και… ουρλιάζει περνώντας από τη μεγάλη ευθεία του ιταλικού σιρκουί!

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο που πέρασε τις πύλες του Μαρανέλο, έχει συνολική ισχύ 963 PS. Είναι η ισχυρότερη Ferrari παραγωγής (θα βγει σε μόλις 499 κομμάτια), χρειάζεται λιγότερο από 3 sec για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h, λιγότερα από επτά για τα 200 km/h και 15.5 για τα 300 km/h! Σε ότι αφορά στη τελική ταχύτητα, ξεπερνά τα 350 km/h.