Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κουπέ SUV από την Skoda;

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κουπέ SUV από την Skoda;

ΝΕΑ

Κουπέ SUV από την Skoda;

ΝΕΑ

Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες που θέλουν την τσέχικη εταιρία να αποκτά ένα ιδιαίτερο και μεγαλύτερο SUV με κουπέ στιλ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η Skoda είναι μία από τις εταιρίες με τον ταχύτερο δείκτη ανάπτυξης, όχι μόνο οικονομικά και σε επίπεδο γκάμας. Σ περίπου δύο χρόνια αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα γενιά Yeti -μέσα στο 2016 ίσως και να υπάρξει μια μεγαλύτερη 7-θέσια έκδοση- και εκεί που οι φήμες ήθελαν ένα κόμπακτ crossover βασισμένο στα μηχανικά μέρη του VW Taigun, στην λίστα προστίθεται και ένα μεγάλο σε στιλ κουπέ!

Το οποίο θα έχει ανάλογο σχήμα με την BMW X4 ή την Mercedes GLC Coupe, και μάλιστα θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις, καθώς θα βασίζεται στο πάτωμα και στα μηχανικά μέρη του Skoda Superb, σύμφωνα και με το περιοδικό Auto Express. Στην κεντρική εικόνα βλέπετε μια προσέγγιση από τον Theophilus Chin για το Skoda Yeti, ενώ το προφίλ του κουπέ SUV των Τσέχων θα προσεγγίζει πιθανώς το σχήμα του πρωτότυπου Crosslane που είχε παρουσιαστεί πριν από τρία χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!

Advertisement
Advertisement

Audi-Crosslane-Coupe-concept-1200