ΝΕΑ

Ετσι μεταφέρουν τα τεστ για τον κορωνοϊό… (VIDEO)

Ελλάδα 4:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετσι μεταφέρουν τα τεστ για τον κορωνοϊό… (VIDEO)

ΝΕΑ

Ετσι μεταφέρουν τα τεστ για τον κορωνοϊό… (VIDEO)

ΝΕΑ

Επιτηρούμενα αυτόνομα οχήματα μεταφέρουν διαγνωστικά τεστ για τον Κορωνοϊό σε νοσοκομείο, και ιατρικό κέντρο στην Φλόριντα.

Advertisement
Advertisement

 

Μία νέα εφαρμογή βρήκαν οι αυτόνομες υπηρεσίες μεταφοράς υλικών. Για την προστασία των υπαλλήλων τους  αλλά και την παράδοση διαγνωστικών τεστ ολόκληρο το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα χρησιμοποιούν ηλεκτρικά επιτηρούμενα οχήματα.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κορωνοϊός: Και diesel παράνομοι στις μεγαλουπόλεις και ελεύθερα στο χωριό για Πάσχα

Τα μικρά λεωφορεία είναι ιδανικά για τη μετακίνηση των διαγνωστικών τεστ COVID-19 από τον χώρο διακίνησής τους στο Jacksonville στην Florida σε μια κοντινή κλινική αλλά και νοσοκομεία. Μοναδικό μειονέκτημα η παρακολούθηση των οχημάτων από ένα SUV στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα.

Advertisement

Το SUV φαίνεται και στο video όπου ένας από τους εργαζόμενους της Mayo Clinic φορτώνει το ψυγείο με τα τεστ στο αυτόνομο μικρό λεωφορείο. Το SUV ακολουθεί το λεωφορείο στην πανεπιστημιούπολη της Mayo Clinic, όπου τα τεστ ξεφορτώνονται για να ελεγχθούν και νέα φορτώνονται για τους ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ιδού ποια είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που αψηφά τον κορωνοϊό

Advertisement

Τέσσερα από αυτά τα οχήματα κάνουν το δρομολόγιο κάθε μέρα από τις 30 Μαρτίου. Ο κ. Joe Moye, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «Beep», που έχει αναλάβει την διακίνηση δήλωσε ότι η αρχή μεταφορών του Jacksonville του ζήτησε να παρέχει τα οχήματα που εκτελούν τις μεταφορές των τεστ για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα μειωθεί η κυκλοφορία ανθρώπων. Επίσης είπε πως προσπαθούν να ελέγχουν τα οχήματα με όσο το δυνατόν λιγότερους υπαλλήλους και από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση. Ένα άλλο πλεονέκτημα, σύμφωνα με το Moye, είναι ότι το αυτόνομο λεωφορείο βοηθά να κρατήσει το προσωπικό της κλινικής Mayo όσο το δυνατόν σε μικρότερη επαφή από τα διαγνωστικά τεστ του Covid-19.

Η γρήγορη και ασφαλή διεξαγωγή των διαγνωστικών εξετάσεων είναι μια τεράστια προτεραιότητα τώρα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσο καιρό χρειάστηκε η Αμερική για να ξεκινήσει την πρόληψη για τον φονικό ιό. Με την νέα αυτή χρήση της αυτόνομης οδήγησης βλέπουμε πόσο μπορεί να νέα τεχνολογία να μας βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές όπως οι μετακινήσεις αγαθών και ιατρικού υλικού σε μία πανδημία.

Advertisement