ΝΕΑ

Κλασικά BMW CLS και Ford Capri γίνονται… ψητά (+video)

Ελλάδα 16:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλασικά BMW CLS και Ford Capri γίνονται… ψητά (+video)

ΝΕΑ

Κλασικά BMW CLS και Ford Capri γίνονται… ψητά (+video)

ΝΕΑ

Δύο πανέμορφα ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα τυλίγονται στις φλόγες σε αγώνα στην Πορτογαλία.

Advertisement

Ένα ιδιαίτερο «μπάρμπεκιου» στήθηκε στην πίστα του Εστορίλ στην Πορτογαλία με δύο κλασικά αγωνιστικά να τυλίγονται στις φλόγες. Στη διάρκεια του αγώνα με ιστορικά αυτοκίνητα μια BMW CLS E9 και ένα Ford Capri RS3100 έπιασαν φωτιά προκαλώντας πανικό στους ανθρώπους της πίστας οι οποίοι έσπευσαν να τη σώσουν την κατάσταση.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εμφανίζονται τα δύο εντυπωσιακά κλασικά αγωνιστικά να παρκάρουν στο pit lane το ένα πίσω από το άλλο. Ανάμεσα στην BMW και το Ford υπάρχει μια τεράστια κηλίδα από ένα υγρό που φαίνεται να έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σημείο.

Advertisement

Μάλιστα δύο από τους μηχανικούς κρατάνε ήδη πυροσβεστήρες περιμένοντας κάτι κακό να συμβεί. Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή όταν μια τεράστια φλόγα πετάγεται κάτω από το εμπρός μέρος του Capri και γρήγορα επεκτείνεται σε μεγάλη περιοχή. Οι φλόγες είναι τεράστιες, το ίδιο και ο μαύρος καπνός, ενώ όλοι σπεύδουν με πυροσβεστήρες να σβήσουν τη φωτιά.

Στο τέλος οι άνθρωποι καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά έχει αφήσει πίσω της δύο κατεστραμμένα ιστορικά αυτοκίνητα. Κρίμα διότι ακόμα και σήμερα η BMW CLS Batmobile και το Ford Capri RS3100 προκαλούν συγκινήσεις στους οδηγούς.

Δείτε τη στιγμή της ανάφλεξης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ηλεκτρική BMW M3 θα είναι πισωκίνητη
Vintage κόντρα με τρία γερμανικά station (+video)
Η BMW M5 Competition «πετάει» στον Autobahn (+video)

Advertisement