Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο Kimi χάνει τον έλεγχο της LaFerrari;

Ελλάδα 20:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο Kimi χάνει τον έλεγχο της LaFerrari;

ΝΕΑ

Video: Ο Kimi χάνει τον έλεγχο της LaFerrari;

ΝΕΑ

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μάλλον βγάζει… ψεύτρα τη Ferrari σε ό, τι αφορά στην τελευταία επίσκεψη του Kimi Raikkonen στο Μαρανέλο.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Την Τετάρτη 12/2 ο Φινλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, πέρασε όλη την ημέρα στην έδρα της ιταλικής ομάδας. Ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια των επίσημων αποκαλυπτηρίων της νέας Ferrari California T ενώ πήρε μία πρώτη γεύση και από το θηριώδες hypercar, τη LaFerrari!

Advertisement
Advertisement

Ως εδώ όλα καλά. Όμως όπως ίσως διαβάσατε σε προηγούμενο δημοσίευμα του NewsAuto, η πληροφόρηση από πλευράς Ferrari ήθελε τον Raikkonen να φωτογραφίζεται δίπλα στη LaFerrari, να την κάνει μία μικρή βόλτα στους γύρω δρόμους αλλά να μην έχει χρόνο για να τη δοκιμάσει και στην παρακείμενη πίστα του Φιοράνο.

Εδώ έρχεται το βίντεο που ανήρτησε στο youtube ο γνωστός για το υλικό που μοιράζεται σχετικά με ιταλικά supercars, Marchettino. Δημοσίευσε λοιπόν ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, στο οποίο πρωταγωνιστεί μία LaFerrari που κάνει αρκετούς γύρους στο ιταλικό σιρκουί. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο οδηγός χάνει των έλεγχο των 963 PS και κάνει ένα εντυπωσιακό τετ α κε.

Σύμφωνα με τον Marchettino, πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο Raikkonen. Παρότι τα πλάνα δεν είναι ευδιάκριτα, η φιγούρα που βρίσκεται στη θέση του οδηγού και πιέζει το ιταλικό hypercar στα όριά του, φοράει κόκκινη μπλούζα και το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο με τα λογότυπα της Ferrari και το μεγάλο γείσο.

Η φιγούρα στη θέση του οδηγού φοράει παρόμοιο μπλουζάκι και καπέλο με αυτά που φοράει ο Kimi στη φωτογραφία

Advertisement
Advertisement

Είναι λοιπόν ή όχι ο Raikkonen πίσω από το τιμόνι; Αν είναι, αποδεικνύεται πως είχε πολύ χρόνο καθώς η LaFerrari ξεκίνησε να γυρίζει στο Φιοράνο με το φως του ήλιου και ολοκλήρωσε τα περάσματά της ένω είχε νυχτώσει.

Δύσκολα θα λάβουμε επιβεβαίωση από πλευράς Ferrari αλλά ενόσω περιμένουμε αυτή, μπορείτε να απολαύσετε εντυπωσιακά περάσματα, δυνατό ήχο, ακόμα και φλόγες να βγαίνουν από τις εξατμίσεις της!