Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά, λόγω ποδηλατικού αγώνα
ΝΕΑ
Τα προσωρινά μέτρα θα τεθούν σε ισχύ, στο πλαίσιο διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία «CRITERIUM PIRAEUS» την Κυριακή 15-6-2025.
Λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία «CRITERIUM PIRAEUS» την Κυριακή 15-6-2025, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κατωτέρω διαδρομή, περιοχής Δήμου Πειραιά:
WHAT CAR
Εκκίνηση: Πλ. Κοραή Πειραιά (συμβολή οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Δραγάτση) – 2ας Μεραρχίας, δεξιά προς Ακτή Μιαούλη, δεξιά προς Βασ. Γεωργίου Α΄, αριστερά Εθνικής Αντιστάσεως, δεξιά Τσαμαδού, δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου (κυκλική διαδρομή), Τερματισμός: Πλ. Κοραή Πειραιά (συμβολή οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Δραγάτση).
Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις