Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ken Block & Audi ετοιμάζουν το… Electrikhana (+video)

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ken Block & Audi ετοιμάζουν το… Electrikhana (+video)

ΝΕΑ

Ken Block & Audi ετοιμάζουν το… Electrikhana (+video)

ΝΕΑ

Η Audi ετοιμάζει για χάρη του ένα special όχημα που έχει ενθουσιάσει τον δεξιοτέχνη οδηγό –  «Θα είναι τρελό» αναφέρει ο πανευτυχής Ken Block.

Advertisement
Advertisement

Καθόλα έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές οδηγικές παραστάσεις είναι ο show driver Ken Block, που πριν από λίγες μέρες εντάχθηκε στη οικογένεια της Audi.

Γοητευμένος από το ηλεκτρικό όραμα της Audi και διακρινόμενος από αίσθημα δέους για το αγωνιστικό παρελθόν της μάρκας, ο δεξιοτέχνης οδηγός αποφάσισε να συμμαχήσει με τη γερμανική εταιρεία, με επίκεντρο την ανάπτυξη τεχνολογιών πάνω στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως θα «φυλακίσει» το πάθος του που είναι η βίωση της χαράς της οδήγησης και η επίδειξη του πλούσιου ταλέντου του. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ken Block δημοσίευσε ένα μεγάλης διάρκειας βίντεο που μεταξύ άλλων ανακοινώνει τα… χαρμόσυνα:

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, γνωστοποιεί πως θα συνεχίσει το μύθο του franchise. Gymkhana, ή ακόμα καλύτερα της… Electrikhana. Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον θα… χορεύει σε ηλεκτρικούς ρυθμούς. Και όπως φαίνεται θα έχει την πλήρη υποστήριξη της Audi που ετοιμάζει για χάρη του ένα special Audi e-tron, με την πρώτη παράσταση να είναι –κατά πάσα πιθανότητα- προγραμματισμένη για το επόμενο έτος.

«Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όχημα που ετοιμάζει η Audi για το Electrikhana. Θα είναι τρελό». Αναφέρει εμφανώς ενθουσιασμένος. «Οι προσπάθειες της Audi στο WRC και συγκεκριμένα με τα Group Β αγωνιστικά σε συνδυασμό με τις νίκες στο Pikes Peak τη δεκαετία του ’80 ήταν όσα με έκαναν να γίνω οδηγός αγώνων», προσθέτει.

Advertisement

Γιατί, όμως, ο Ken Block ενέδωσε στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; «Για μένα είναι ιδιαίτερα απλό. Είναι κάτι καινούριο. Πρόκειται για πανίσχυρες επιδόσεις. Πρόκειται για το μέλλον».

Advertisement

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Ken Block να οδηγεί το Audi RS E-tron GT και στη συνέχεια να κάθεται πίσω από το τιμόνι ενός Audi Sport Quattro του 1984.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο Audi RS 3: Το καθημερινό sportscar (+video)
Ενδιαφέρουσα κόντρα: Audi RS6 Avant vs Tesla Model X (+video)
Audi RS2 Avant: Ένας θρύλος της αυτοκίνησης (video)

Advertisement