Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και το όνομα αυτής Temerario

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και το όνομα αυτής Temerario

ΝΕΑ

Και το όνομα αυτής Temerario

ΝΕΑ

Η Lamborghini ετοιμάζει την διάδοχο της Huracan και μόλις αποκαλύφθηκε το όνομά της. Το οποίο όπως πάντα σχετίζεται με κάποιον ονομαστό ταύρο.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον διάδοχο της Huracan και οι πρόσφατες καταθέσεις εμπορικών σημάτων υποδηλώνουν ένα τολμηρό νέο όνομα: Lamborghini Temerario.

Το σήμα που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο όνομα με λογότυπο που διαθέτει δύο ξεχωριστά κέρατα (όπως το νέο έμβλημα της Countach), κατατέθηκε στο ειδικό Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Δεδομένου του μοναδικού επερχόμενου μοντέλου της Lamborghini, είναι πολύ πιθανό το Temerario να αφορά τον διάδοχο της Huracan.

Advertisement
Advertisement

Η αίτηση εμπορικού σήματος εκτείνεται σε διάφορες κατηγορίες, περιλαμβάνοντας ηλεκτρονικούς αισθητήρες, αυτοκίνητα και τα εξαρτήματά τους, ρολόγια, ρούχα και αυτοκινητάκια-παιχνίδια.

Ενώ ορισμένες ταξινομήσεις πιθανότατα αφορούν γραφικά infotainment και ενδύματα, άλλες υποδηλώνουν έντονα την επικείμενη άφιξη ενός νέου supercar παραγωγής, καθώς η Lamborghini συνήθως ευθυγραμμίζει τις κυκλοφορίες αυτοκινήτων παιχνιδιών με τα μοντέλα-ναυαρχίδες της.

Αυτό το όνομα – που παραδοσιακά προέρχεται από έναν ταύρο, το μεξικάνικο Temerario από την Ganadería Begoña – κατοχυρώθηκε στο ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνίας.

Advertisement

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το σύστημα κίνησης της Temerario, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένα υβριδικό V8 εμπνευσμένο από το αγωνιστικό αυτοκίνητο SC63 Le Mans.

Η προηγούμενη ανακοίνωση της Lamborghini υπαινίχθηκε μια στροφή από τον V10 της Huracan σε έναν plug-in υβριδικό V8, χρησιμοποιώντας ενδεχομένως μια νέα παραλλαγή κινητήρα.

Advertisement

Η προσμονή αυξάνεται για το ντεμπούτο της Temerario, που αρχικά φημολογείται ότι θα γίνει σε εκδήλωση στην Lamborghini Arena της Imola.

Ωστόσο, αντικρουόμενες αναφορές κάνουν λόγο για μια πιθανή παρουσίαση μαζί με την Urus Plug-In Hybrid ή μια αποχαιρετιστήρια ειδική έκδοση για την Huracan, καθυστερώντας την παρουσίαση της Temerario για τα τέλη Απριλίου ή τις αρχές Μαΐου.

Η Temerario πάντως βρίσκεται σε φάση τελικών δοκιμών, με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες να αφήνουν υπόνοιες για κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε σχέδιο, όπως άλλωστε συνηθίζει η Lambo στα αυτοκίνητά της.

Advertisement