ΝΕΑ

Και σε κουπέ η Bentley Bentayga;

Ελλάδα 14:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και σε κουπέ η Bentley Bentayga;

ΝΕΑ

Και σε κουπέ η Bentley Bentayga;

ΝΕΑ

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μπορεί να αποτελούν δημιούργημα της RM Design, αλλά οι φήμες θέλουν μία αντίστοιχη έκδοση να περνά σε μερικά χρόνια στην παραγωγή για να αντιμετωπίσει αντίστοιχα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Την αρχή στα κουπέ SUV μπορεί να την έκανε η BMW με την X6, αλλά στο παιχνίδι μπήκε γρήγορα η Mercedes-AMG με την GLE 63 Coupe, ενώ οσονούπω την δική της απάντηση ετοιμάζει και η Audi με το Q6. Στην ίδια, αλλά σαφώς πιο premium κατεύθυνση, προσανατολίζεται και η Bentley, η οποία προφανώς θεωρεί πως υπάρχει χώρος για μια Bentayga Coupe με πιθανή άφιξη το 2017.

Η διαφορά της κουπέ Bentayga δεν θα εντοπίζεται μόνο στην κεκλιμένη οροφή της, αλλά και στο σπορτίφ στήσιμο της που θα ευνοείται από το ελαφρύτερο σασί (η στάνταρ Bentayga ζυγίζει από 2.422 kg) με εκτενή χρήση ανθρακονήματος και αλουμινίου. Πιθανότατα το πακέτο να συμπληρώνει μία ισχυρότερη εκδοχή του W12 των 6,0 lt και των 600 PS, που θα επιφέρει και καλύτερες επιδόσεις με το 0-100 να πέφτει κάτω από τα 4,0 sec και την τελική στα περίπου 320 km/h. Για να δούμε…

Advertisement
Advertisement

Bentley Bentayga Coupe render 640