Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρικό με έμπνευση από τον James Bond

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρικό με έμπνευση από τον James Bond

Mobility

Ηλεκτρικό με έμπνευση από τον James Bond

Mobility

Με το 007 San Monique Edition Moke, η Moke America παρουσιάζει τη νέα έκδοση ενός χαρακτηριστικού οχήματος από ταινία του James Bond.

Advertisement
Advertisement

Το 007 San Monique Edition Moke, είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με χώρο για τέσσερα άτομα και 25 λίτρα αποσκευών.

Το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου είναι 3,33 μέτρα και το πλάτος, φτάνει το 1,65. Σε ύψος το ηλεκτρικό Moke είναι 1,55 και έρχεται με ζάντες διαμέτρου 14 ιντσών και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 20 ίππων. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 40 χιλιόμετρα ανά ώρα και η αυτονομία του αγγίζει τα 65 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση. Η μπαταρία των 12 kW φορτίζει από κοινό οικιακό δίκτυο σε 6 έως 8 ώρες και ανάμεσα στα στοιχεία που μπορεί να επιλέξει κάθε ενδιαφερόμενος, είναι το που θα έχει τοποθετημένο το τιμόνι (δεξιά ή αριστερά). Ο σχεδιασμός του 007 San Monique Edition Moke αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής της Καραϊβικής, ένα μέρος που εν πολλοίς έχει γίνει πολύ «κοινό» για τις ταινίες του θρυλικού μυστικού πράκτορα (που μόνο μυστικός δεν είναι μετά από τόσες περιπέτειες) James Bond.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το όνομα του φανταστικού νησιού από το «Live and Let Die» του 1973 δίνει το όνομά του στην ειδική αυτή έκδοση. Στην συγκεκριμένη ταινία, ο James Bond τον οποίο υποδυόταν ο Roger Moore, οδηγεί ένα λευκό και μπλε Mini Moke στους δρόμους του San Monique. Η τέντα πάνω από την καμπίνα των επιβατών είναι ριγέ, μπλε και άσπρο, τα καθίσματα είναι μαύρα, ενώ το τιμόνι και ο επιλογέας είναι κατασκευασμένα από καφέ ξύλο. Το λογότυπο «San Monique 1973» εντοπίζεται στο κάλυμμα του εφεδρικού τροχού που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος, ενώ υπάρχει αυτοκόλλητο «007» κάτω από το πίσω δεξί φωτιστικό σώμα. Συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής και της παράδοσης, οι πελάτες του Moke που θα κληθούν να καταβάλλουν το ποσό των 22.700 ευρώ, πρέπει να υπολογίσουν περίπου και 100 ημέρες αναμονής για να τους παραδοθεί το αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα:
Τι ήταν ακριβώς το Mini Moke;
Το νέο Defender “πετάει” στη νέα ταινία του James Bond (VIDEO)
Triumph Scrambler 1200 XE Bond Edition: Η μοτοσικλέτα του 007!