Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και η Κιμ Καρντάσιαν έχει Tesla Cybertruck

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και η Κιμ Καρντάσιαν έχει Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Και η Κιμ Καρντάσιαν έχει Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Όσο και αν έχει προσπαθήσει να μην το επιδείξει, η διασημότερη Καρντάσιαν είναι και αυτή κάτοχος του φουτουριστικού pickup.

Advertisement
Advertisement

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αρχίσει να γίνεται… διακριτική τα τελευταία χρόνια, κάτι που μέχρι πρότινος δεν τη χαρακτήριζε και σίγουρα δεν χαρακτηρίζει καμία Καρντάσιαν/Τζένερ. Απόδειξη αυτού, είναι το πώς έχει αποφύγει να επιδείξει το καινούριο της Tesla Cybertruck.

Δεν ήταν δα και μυστικό ότι έχει αποκτήσει ένα από τα περιορισμένης διαθεσιμότητας pickup της Tesla, διότι το αποκάλυψε στους λογαριασμούς της στα social media πριν το Super Bowl. Ίσως έχει αποφασίσει να… φλεξάρει με διακριτικό τρόπο.

Η δεύτερη φορά που έδειξε το νέο της όχημα στους ακόλουθούς της, ήταν πρόσφατα που ανέβασε μία φωτογραφία του Cybertruck γράφοντας την ατάκα «cool carpool mom».

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται πως η Κιμ χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό της pickup για να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο καθημερινά, προκαλώντας κατά αυτόν τον τρόπο τις εντυπώσεις στον απλό κόσμο.

Συγκρίνοντας πάντως το Cybertruck με τα χρώματα και την εμφάνιση των δεκάδων άλλων οχημάτων της Κιμ, είναι το πιο «άχαρο» όσον αφορά στο χρώμα.

Advertisement

Ως γνωστόν, λόγω του ανοξείδωτου χάλυβα από τον οποίο είναι φτιαγμένο το αμάξωμα για μέγιστη ανθεκτικότητα, το αμερικανικό pickup δεν επιδέχεται βαψίματος.

Εάν η μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιαν/Τζένερ θέλει οπωσδήποτε να του αλλάξει χρώμα δεν έχει παρά να παραγγείλει τα ειδικά wraps που διαθέτει η Tesla. Λεφτά υπάρχουν άλλωστε, αυτό είναι το τελευταίο της πρόβλημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πολλά τα άλογα στο γκαράζ της Kim Kardashian
Και η Lady Gaga έχει Tesla Cybertruck;
Η Σελέμπριτι που πουλάει μούρη με ξένη Urus