Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και αμφίβιο το ηλεκτρικό Jeep Wrangler; (+video)

Ελλάδα 23:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και αμφίβιο το ηλεκτρικό Jeep Wrangler; (+video)

ΝΕΑ

Και αμφίβιο το ηλεκτρικό Jeep Wrangler; (+video)

ΝΕΑ

To πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό Wrangler αναμένεται να είναι εξαιρετικά σημαντικό για την Jeep.

Advertisement
Advertisement

Φέτος συμπληρώνονται αισίως 80 χρόνια από την παρθενική εμφάνιση του διάσημου Willys, του μοντέλου που έγινε γνωστό χάρη στην τετρακίνηση που του χάριζε εξαιρετικές ικανότητες σε όλα τα εδάφη και που αποτέλεσε την αρχή για την δημιουργία του brand Jeep.

Η αμερικάνικη φίρμα, για να γιορτάσει το συγκεκριμένο γεγονός, δημιούργησε ένα ειδικό φιλμάκι, στο οποίο πρωταγωνιστεί η νέα επαναφορτιζόμενη, υβριδική έκδοση του Wrangler 4xe, αλλά και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο που αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια. Σε ότι αφορά το τελευταίο, η Jeep έχει στόχο μέχρι το 2025 να δημιουργήσει μία αντίστοιχη έκδοση για κάθε μοντέλο της γκάμας της, ενώ το 70% των συνολικών πωλήσεων θα αφορά ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, παρουσιάζονται κάποιες από τις καινοτόμες τεχνολογίες που υπάρχουν ήδη, ή που αναμένεται να εξελιχθούν στο άμεσο μέλλον. Όπως το σύστημα Dynamic Tire Pressure, το οποίο θα αυξομειώνει την πίεση των ελαστικών, ανάλογα με το έδαφος όπου κινείται το αυτοκίνητο ή τη δυνατότητα να φορτίσει και άλλες ηλεκτρικές συσκευές μέσω του καλωδίου Multi-Power Port. Μάλιστα την συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται να έχει και η Ford με το ηλεκτρικό F-150 Lightning.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν σκηνές στο βίντεο όπου φαίνεται ότι το νέο ηλεκτρικό Wrangler θα διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης, ενώ μέσω ειδικών γυαλιών θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του οχήματος από την πλευρά του οδηγού.

Advertisement

Το κατά πόσο η συγκεκριμένη δυνατότητα θα γίνει πραγματικότητα εξαρτάται από την ίδια την εταιρεία, αλλά για ένα είμαστε σχεδόν απόλυτα σίγουροι. Το ότι πολύ δύσκολα, έως απίθανα θα μπορέσει το Wrangler να κινηθεί μέσα στο βυθό της θάλασσας, όπως μας το παρουσιάζει η τελευταία σκηνή του βίντεο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Compass 4xe 240 PS
Τα πέντε προφίλ οδήγησης του νέου Jeep Compass
Τα Jeep Wrangler και Gladiator με παρμπρίζ Gorilla Glass

 

Advertisement