Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καθυστερήσεις στην παραγωγή της νέας Corvette

Ελλάδα 17:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καθυστερήσεις στην παραγωγή της νέας Corvette

ΝΕΑ

Καθυστερήσεις στην παραγωγή της νέας Corvette

ΝΕΑ

Η GM αντιμετωπίζει ελλείψεις από τους προμηθευτές της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην παραγωγή της Corvette για άλλη μια φορά.

Advertisement
Advertisement

Η General Motors θα περάσει σε μια –τρίτη για φέτος- φάση «αδρανοποίησης» του εργοστασίου της στο Bowling Green του Kentucky.

Σύμφωνα με δήλωση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η παραγωγή αναβάλλεται λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. «Λόγω ενός προσωρινού ζητήματος προμήθειας ανταλλακτικών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η γραμμή παραγωγής στο Bowling Green δεν θα λειτουργήσει την εβδομάδα που ξεκινά από την 1η Μαρτίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της GM, Dan Flores. «Οι συνεργαζόμενοι της εφοδιαστικής αλυσίδας συνεργάζονται στενά με τα κεντρικά μας για να περιοριστούν όσο το δυνατό περισσότερο οι επιπτώσεις της κατάστασης αυτής και περιμένουμε πως το εργοστάσιο θα συνεχίσει τις κανονικές του δραστηριότητες από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου».

Advertisement
Advertisement

Το ακριβές πρόβλημα προφανώς και δεν έχει αναφερθεί, ούτε η GM προέβη σε δήλωση που να καταδεικνύει ως υπεύθυνο κάποιον από τους εξωτερικούς προμηθευτές. Αναφορές από τον Σεπτέμβριο έδειξαν ότι με δύο βάρδιες, το εργοστάσιο μπορεί να παράγει περισσότερα από 180 οχήματα την ημέρα. Αυτό σημαίνει πως η παύση του εργοστασίου, θα σημάνει καθυστέρηση μιας εβδομάδας στην ετοιμασία περισσότερων από 900 αυτοκινήτων. Η παραγωγή την Corvette C8 έχει καθυστερήσει άλλες δύο φορές μέσα στο 2020 και τότε η Chevrolet είχε παραδεχτεί ότι δεν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν όλες τις παραγγελίες για Corvette μέσα στο έτος. Αυτό οδήγησε και στην υποχρέωση της προσφοράς του μοντέλου με τις προδιαγραφές του 2021, χωρίς επιπλέον κόστος για όσους είχαν ήδη παραγγείλει και έβλεπαν την καθυστέρηση να τους αφορά.

Διαβάστε ακόμα:
Tο νέο αυτοκίνητο του Sylvester Stallone
Μετά το εμβόλιο, ο 90χρονος έσπευσε να αγοράσει το “θηρίο” των 502 ίππων
Το νέο Chevrolet Bolt EUV