Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κατέστρεψε τη McLaren 720S του μια μέρα αφού την αγόρασε (photos)

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατέστρεψε τη McLaren 720S του μια μέρα αφού την αγόρασε (photos)

ΝΕΑ

Κατέστρεψε τη McLaren 720S του μια μέρα αφού την αγόρασε (photos)

ΝΕΑ

Τα υπεραυτοκίνητα δεν μας κάνουν υπερ-οδηγούς και ο ιδιοκτήτης αυτής της… πρώην ολοκαίνουριας McLaren 720S μάλλον το κατάλαβε νωρίτερα από όσο θα επιθυμούσε αφού χρειάστηκε λιγότερες από 24 ώρες για να την καταστρέψει. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο σοφός λαός και η τύχη μάλλον εξακολουθεί να αγνοείται για τον ιδιοκτήτη αυτή ς της McLaren 720S. Πολύ απλά ο εν λόγω κύριος παρέλαβε το βρετανικό υπεραυτοκίνητο από τον dealer της εταιρίας στην Virginia των Η.Π.Α. και την επόμενη μέρα, που ήταν και Σάββατο, βγήκε βόλτα για να την ευχαριστηθεί. Κάπου εκεί μάλλον νόμιζε ότι “το έχει” το πράγμα και τα παιχνίδια με το ατελείωτο γκάζι άρχισαν. Δεν γνωρίζουμε την πρότερη εμπειρία του οδηγού με άλλα υπεραυτοκίνητα αλλά οι 720 ίπποι που παράγει ο V8 των τεσσάρων λίτρων με τους δύο υπερσυμπιεστές, επιζητούν τον απόλυτο σεβασμό αυτού που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Κάτι που σε αυτή την περίπτωση εμφανώς και δεν έγινε.

mclaren-720s-traka-640

Το αποτέλεσμα του “πώς να κάψετε 300.000 δολάρια μέσα σε 24 ώρες” το βλέπετε στις φωτογραφίες με την αστυνομία του Fairfax να το χρησιμοποιεί σαν λαμπρό παράδειγμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προτρέψει τους άλλους οδηγούς να ελαττώσουν την ταχύτητά τους. Όπως πληροφορούμαστε ο ιδιοκτήτης δεν ήταν και τόσο άτυχος αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής χωρίς σοβαρά τραύματα.

Advertisement
Advertisement

Ιδού και μία φωτογραφία για να θυμηθείτε και εσείς την κανονική μορφή της McLaren 720S.

mclaren-720s-traka-640-2