Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάντο όπως τα τηλέφωνα: Update σε μόλις 2 χρόνια!

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάντο όπως τα τηλέφωνα: Update σε μόλις 2 χρόνια!

ΝΕΑ

Κάντο όπως τα τηλέφωνα: Update σε μόλις 2 χρόνια!

ΝΕΑ

Τα ήθη των κινητών υιοθετούνται σιγά σιγά και από τα αυτοκίνητα

Advertisement
Advertisement

Το μικρό και φθηνό ηλεκτρικό της Daciaέχει εξελιχθεί σε μία αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία, έχοντας καταφέρει να πουλήσει πάνω από 120.000 μονάδες από το 2021 που παρουσιάστηκε.

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα νέο μοντέλο στην αγορά. Όμως ακολουθώντας το ρεύμα της νέας εποχής, η Dacia θεωρεί πως ένα φρεσκάρισμα θα του έκανε… καλό.

Το Dacia Spring, το οποίο βασίζεται στο Renault Kwid K-ZE, θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο σύγχρονο, σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Dacia, David Durand.

Advertisement
Advertisement

Όπως λέει ο ίδιος θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο μοντέρνο προκειμένου να αναδεικνύει περισσότερο την ηλεκτρική του υπόσταση.

Ο Durand επισημαίνει ότι όποιες αλλαγές γίνουν δεν θα επηρεάσουν την βασική φιλοσοφία του Spring που ήταν και θα παραμείνει το φθηνότερο ηλεκτρικό της Ευρώπης

Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα διατηρήσει την λογική του μικρού SUV για χρήση κατά κύριο λόγο στην πόλη.

Advertisement

Από εκεί και πέρα θα ενσωματώσει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, θα αποκτήσει περισσότερα και πιο φωτεινά χρώματα ενώ θα υπάρξει και αναβάθμιση στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Η άφιξη του νέου Dacia Spring αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Και μέχρι τότε θα συνεχίσει να αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εμπορικές εκπλήξεις των τελευταίων δύο χρόνων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Dacia Spring στην Ελλάδα (+τιμή)
Οδηγούμε το νέο Dacia Spring Extreme Electric 65 στην Αυστρία
Ρεκόρ πωλήσεων για την Dacia το 2022