Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καμπάνια της Hyundai σε 6 μεγαλουπόλεις

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καμπάνια της Hyundai σε 6 μεγαλουπόλεις

ΝΕΑ

Καμπάνια της Hyundai σε 6 μεγαλουπόλεις

ΝΕΑ

Μία προωθητική εκστρατεία που απευθύνεται στους τουρίστες διοργανώνει η Hyundai Motor σε έξι πόλεις της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας. Τα μηνύματα θα εμφανίζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα ενθαρρύνουν τους επισκέπτες των πόλεων να μοιραστούν τις φωτογραφίες που τράβηξαν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η καμπάνια απευθύνεται σε δεκάδες εκατομμύρια τουριστών σε Νέα Υόρκη, Πόλη του Μεξικό, Σιγκαπούρη, Παρίσι, Βαρκελώνη και Κωνσταντινούπολη. Τα προωθητικά μηνύματα θα βρίσκονται πάνω σε λεωφορεία, τραμ κ.α., ενώ σε ορισμένες εξ αυτών των πόλεων θα διαφημίζεται και το νέο Tucson, το compact SUV που αντικαθιστά στη γκάμα της Hyundai το ix35.

Οι επισκέπτες των πόλεων θα κληθούν να δημοσιεύσουν στο facebook, το twitter και το instagram selfies με τις διαφημίσεις της Hyundai χρησιμοποιώντας το hashtag: #HyundaiTravelmate. Στα συγκεκριμένα λεωφορεία σε Παρίσι και Πόλη του Μεξικό θα παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στις σελίδες της Hyundai Motor στο facebook (Facebook.com/hyundaiworldwide), το twitter (@Hyundai_Global) και το instagram (Instagram.com/Hyundai_worldwide).

Advertisement
Advertisement