Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Jeep Renegade στο Pitstop Park

Ελλάδα 12:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Jeep Renegade στο Pitstop Park

ΝΕΑ

To Jeep Renegade στο Pitstop Park

ΝΕΑ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα πιο σκληροτράχηλα μικρά SUV θα έχουν οι επισκέπτες του Pitstop Park, του σύγχρονου πολυχώρου φροντίδας αυτοκινήτου που βρίσκεται στη Δουκίσσης Πλακεντίας 68, κοντά στη σταθμό του Μετρό «Χαλάνδρι».

Advertisement
Advertisement

To Pitstop Park συνεργάζεται πλέον με την Jeep όσον αφορά στους βιολογικούς καθαρισμούς καθώς και κερώματα – γυαλίσματα αυτοκινήτων. Ένα όχημα όπως το Renegade που είναι έτοιμο σχεδόν για όλα και μπορεί να σας οδηγήσει σ’ ένα κόσμο γεμάτο συναρπαστικούς προορισμούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε για να ζήσετε την αληθινή περιπέτεια δε θα μπορούσε να μην του παρέχεται και η αντίστοιχη υψηλή φροντίδα και περιποίηση.

Επίσης στο Pitstop Park οι επισκέπτες μπορούν αν το επιθυμούν να κλείσουν ένα test drive. Για την αγορά τους μπορούν να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο πωλήσεων της Jeep (Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε.).

Το Renegade διαθέτει τα καινοτόμα συστήματα τετρακίνησης της Jeep, Active Drive ή Active Drive Low που εξασφαλίζουν μοναδικές συνθήκες πρόσφυσης και ασύγκριτες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου. Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Selec-Terrain καθώς και το διαθέσιμο νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων της Jeep, το Jeep Renegade υπόσχεται μοναδικές δυνατότητες κίνησης εντός και εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement