Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Mourinho και η νέα Jaguar F-Type Coupe

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Mourinho και η νέα Jaguar F-Type Coupe

ΝΕΑ

O Mourinho και η νέα Jaguar F-Type Coupe

ΝΕΑ

«Συμπεριφέρεται σαν ένας μεγάλος παίκτης. Κάνει δηλαδή ό,τι της ζητάω». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Jose Mourinho τη νέα F-Type Coupe κατά την παρουσίαση του αυτοκινήτου στο Λονδίνο. Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση της Jaguar ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, καθώς έχει αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της βρετανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο Mourinho δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί δίπλα στο πισωκίνητο coupe επιδόσεων, το οποίο θα παραλάβει τον Μάρτιο, πριν από οποιονδήποτε άλλον στη Μ. Βρετανία. Η Jaguar FType Coupe έχει μήκος 4,47 m, πλάτος 1,92 m και ύψος 1,3 m, ενώ 2,62 m είναι το μεταξόνιο.

Κορυφαία έκδοση είναι η R, με τον 5λιτρο κομπρεσοράτο V8 να φθάνει σε ισχύ τα 550 PS, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της XJR και της XFR-S. Επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,2 sec και φθάνει σε τελική τα 300 km/h (ηλεκτρονικά περιοριζόμενη). Η γκάμα ολοκληρώνεται με τις εκδόσεις με τον 3λιτρο V6, με ισχύ 340 και 380 PS για τις F-Type Coupe και F-Type S Coupe, αντίστοιχα. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο της ZF.

Advertisement
Advertisement